Sztárok

Demcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan betegséggel küzd

Az elmúlt öt hónapban néhány rövid Facebook-poszton és egy rádiós interjún kívül nem hallottunk Demcsák Zsuzsáról. Most élete legnehezebb időszakáról mesél.

Az emlékezetes Szanyi-interjú óta eltelt öt hónapban Demcsák Zsuzsa csak egy rádióinterjúban mesélte el a történteket az ő szemszögéből. Azután, ahogy ígérte, elvonult, hogy regenerálódjon. Most a Story magazinnak mesél élete legnehezebb időszakáról.

Fotó: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Nyilvánvalóan voltak komoly mélypontjaim, nem tagadom, nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Egyszerűen betelt a pohár nálam. Elég volt mindenből. És szerintem életem legjobb döntése volt a visszavonulásom. Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó érzés volt, hogy nem foglalkozott velem a média” –mesélte Demcsák Zsuzsa a magazin főszerkesztőjének, és hozzátette, hogy minden rosszban van valami jó. 

Ha nincs ez az egész, akkor nem derült volna ki, hogy súlyos beteg vagyok.

Rengeteg vizsgálaton volt túl a műsorvezető, amikor az egyik vérvétel után végre megtudta, hogy miért nem érzi jól magát. 

„Súlyos pajzsmirigy-alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota, az úgynevezett Hashimoto-kór. Ez egy gyógyíthatatlan autoimmun betegség, amely, ha sikerül is a gyógyszeres terápiát jól beállítani, akkor is csak tünetmentessé tehető, de nem gyógyítható.”

A betegség kapcsán sok más is szóba került, Demcsák Zsuzsa magánélete és az is, hogy visszatérne-e a képernyőre. 

A Story magazinnak mesélt Demcsák Zsuzsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top