Sztárok

Az első babafotó Kim Kardashian gyermekéről

Már nagyon vártuk, hogy Kim Kardashian és Kanye West legkisebb gyermeke, Chicago megmutassa magát. A celebnő úgy gondolta, most jött el a pillanat, íme a pici!

Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermekét béranya hozta világra, a pici január közepén született meg, és a Chicago nevet kapta. A híres szülők állítólag durva dolgokat kértek a béranyától, a legapróbb részletekig elmondták, mit szabad neki és mit nem, bár busásan megfizették a feltételek betartásáért. Kim Kardashian először január végén vitte emberek közé a kis Chicagót, de akkor próbálta úgy takarni, hogy a paparazzók ne tudják lefotózni. Egészen tegnapig várt az első kép megosztásával. 

Baby Chicago

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

„Baby Chicago”, írta egyszerűen a fotóhoz Kim Kardashian. A rajongók persze odavannak a babáért, a képet több mint 6 millióan lájkolták 12 óra elteltével, és több százezer komment érkezett. Sokan érdeklődnek afelől, hogy a két nagyobbik gyerek hogyan fogadta, de az is sokakat érdekel, hogy honnan jött a névválasztás. Ami valljuk be, a Saint és a North után azért nem okozott nagy meglepetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top