Sztárok

Megszületett az ítélet Shane Tusup bírósági ügyében

Pert vesztett az Iron Aquatics korábbi edzőjével szemben. A perköltség megtérítésére és bocsánatkérésre kötelezik.

Elbukta a pert Shane Tusup az Iron Aquatics korábbi edzőjével, Darren Warddal szemben. A bíróság 135 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte Hosszú Katinka férjét, eltiltotta őt a további jogsértéstől, és kimondta, hogy Tusup magánlevélben kell bocsánatot kérjen az egykori kollégától – írja a Blikk.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a skót származású Darren Ward munkaügyi és személyiségi jogi pert indított Shane Tusup ellen, miután az minősíthetetlenül viselkedett vele szemben, majd kirúgta a cégtől, amiért Ward nem nevezte a férfi váltót az egyik számba a debreceni országos úszóbajnokságon. A jelenlévők állítása szerint Tusup azt kiabálta Wardnak:

Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!

A munkaügyi vitát hamarosan peren kívül rendezték, Ward végkielégítést kapott. A személyiségi jogi per azonban tovább folytatódott. Az ügyben ma született ítélet a Fővárosi Törvényszéken, ahol egyébként Tusup és ügyvédei meg sem jelentek

Ward korábban kijelentette: nem pénzt követel, csak azt szeretné elérni, hogy a bíróság kimondja, hogy Tusup és cége megsértette a személyiségi jogait.

Hosszú Katinka edzője közismerten nehezen türtőzteti magát. Tusup egy magyar edzővel is ordítozott már, és állítólag Hosszú Katinka sem bírta elviselni a férfi rendszeres dühkitöréseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top