nlc.hu
Sztárok
Istenes Bence második kisfia nevéről beszélt

Istenes Bence második kisfia nevéről beszélt

Nemrég kiderült, hogy Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeküket várják, ráadásul azt is elárulták, hogy újra kisfiuk lesz. A nevét a rajongók is találgatták, a szülők most tiszta vizet öntenek a pohárba.

Hamarosan kistestvért kap Csobot Adél és Istenes Bence kisfia, Natan. A pár a bejelentés után részleteket is megosztott a rajongókkal, de a kisfiú nevét egyelőre homály fedi. Bence sokáig azzal viccelődött, hogy Tarzan lesz a gyerek, de végül elvetette ezt az opciót. Két héttel ezelőtt kiderült, hogy míg Csobot Adél A Nagy Duettben próbálja ki magát, addig Istenes Bence a Survivort forgatja majd, így kénytelenek lesznek nélkülözni egymást. Addig is egy vlogban tiszta vizet öntenek a pohárba, már ami a gyerekük nevét illeti. 

Istenes Bence és Csobot Adél az előző videóban arra kérték a követőket, hogy kérdezzenek tőlük, mert csinálnának egy olyan vlogot, amelyben ezekre a kérdésekre válaszolnak. Mily meglepő, hogy a kérdezők fele a második kisfiuk nevére volt kíváncsi, amire a sztárpár csak ennyit mondott: „Fogalmunk sincs!” – lezárva ezzel a további találgatásokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top