Sztárok

Távozik a Barátok közt első embere

Radnai György 1998-tól volt a sorozat line producere, később pedig az ügyvezető producere lett.

Húsz év után, június végén távozik a Barátok közt produkció éléről Radnai György – írja a SorozatWiki. Radnai a sorozat kezdete óta fontos vezetője a produkciónak. 1998-tól line producerként felelt a sorozat pénzügyeiért és a gyártásért, Kalamár Tamás távozása után nem sokkal pedig a széria mindenre kiterjedő ügyvezető producere lett.

A blog úgy tudja, az utóbbi években megromlott a viszonya az RTL Magyarország vezetésével, és egyebek mellett őt okolták az elmúlt időszak nézettségcsökkenéséért. A hivatalos indoklásban magánéleti okokkal magyarázzák a távozást.

Radnai György otthagyja az UFA Magyarországot ügyvezetői posztját is, amelyet három éve tölt be. A műsorgyártó cég a legnagyobb beszállítója a nemzetközi RTL Csoportnak, a tulajdonosuk is ugyanaz. A Barátok közt mellett ők gyártották az X-Faktort, a Hagyjál főzni!-t az RTLII-re és az Anikó Show-t RTL Gold csatornára. Radnai azonban a vállalat közép-kelet-európai régiójának tanácsadójaként továbbra is a cégnél fog dolgozni.

A Barátok közt line produceri feladatait Herczeg András viszi tovább, aki legutóbb a Vígszínház produkciós igazgatójaként dolgozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top