Sztárok

Sebestyén Balázs komoly krízisbe került a kisfia miatt

Sebestyén Balázs bevallotta, hogy komoly, több évig tartó krízisen ment át, miután megszületett az első gyermeke, Benett.

Sebestyén Balázs egy apáknapi rendezvényen mesélt arról, hogy ösztönös apukának tartja magát, és igyekszik minél többet jelen lenni a gyerekei életében. De bevallotta azt is, hogy Sebestyén Benett születése után komoly krízisen ment át.

„Amikor megszületett, akkor az a két-három év masszív krízis volt. A babaszoba tervezgetéséből, a szín kiválasztásából és az ágyválogatásból belecsöppensz egy olyan őrületbe, amire nem lehet felkészülni, és megtanulni sem, csak sodródsz. Beni az első három évben nem csinált mást, csak masszívan sírt. Megjártuk a kórházat, majd vissza, majd megint kórházba, és megint haza. Nagyon durva volt. Volt olyan pont az életemben, amikor álltam az ablakban Benivel a nagymamám házában, és teljesen kilátástalannak éreztem a helyzetemet” – mesélte Sebestyén Balázs a hétvégi UNICEF jótékonysági rendezvényen. A műsorvezető azt is elárulta, hogy a második gyermeke, Noel születését már sokkal könnyedebben viselte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top