Sztárok

Az első közös kép Vámos Erikáról és új szerelméről

Vámos Erika örökbefogadási kálváriája pár hónappal ezelőtt véget ért, most azonban a szerelmi élete van terítéken. Új párját most mutatta meg először.

Vámos Erika a sajtóban sokáig az örökbefogadással szerepelt, végül nem sikerült magához vennie egy gyermeket, így már feladta a próbálkozást. Amikor elhatározta, hogy véget vet ennek, új férfi robbant be Erika életébe, ám egy év után szakítás lett a vége. Nem volt ideje gyászolni a kapcsolatát, újra szerelmes lett, majd sajnos ennek is csúnya vége lett: volt párja zaklatta Erikát, amit ő több platformon is elmondott. Ezután azonban úgy érezte, készen áll egy új kapcsolatra, és most megmutatta, kivel van együtt újabban. 

Vámos Erika és új szerelme. Fotó: Facebook

„Ide minden évben muszáj eljönnöm… Ezentúl pláne…” – írta Vámos Erika a képéhez, amelyen új párját mutatja be, akiről azért egyelőre nem sokat tudunk, csupán annyit, hogy pár hónapja vannak együtt, és nagyon szeretik egymást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top