Sztárok

Vasvári Vivien helyretette a Palvin Barbi-balhét

Vasvári Vivien megjegyzést tett Palvin Barbi testére, de csak azért, mert védte a barátnőjét, Dobó Ágit. Most elmondta, nincs baja a modellel, de mindenkinek megvan a saját véleménye, tartsák tiszteletben.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában a nőknek azt kellett kitalálniuk, hogy párjuk mit válaszolt korábban Sebestyén Balázs kérdéseire. Miután Dobó Ági párja, Csaba Palvin Barbit jelölte a legszexibb hírességnek, a modell kiakadt, Vivien pedig megvédte. 

Vasvári Vivien csak megvédte Dobó Ágit a Nyerő Párosban (fotó: Facebook)

„Ez most komoly? Hát az egy kövér nő, gyerekek” – tette hozzá Vivi, aki ezek után sok megjegyzést kapott, lehordták mindennek a neten. Pedig igazából csak szerencsétlenül jött ki a megjegyzése, és csakis Ágit szerette volna megvédeni, nem Palvin Barbit becsmérelni. 

„Ez az én véleményem, a saját magam nevében beszéltem, és védeni fogom Ágit, mert egy gyönyörű kétgyermekes anyuka, aki ráadásul egy vékony, csinos nő! Ebben a sztoriban mindig ez lesz a véleményem, és bárki fikázhat emiatt, pont nem érdekel… Azt hozzátenném, hogy nem azt mondtam, hogy Palvin Barbi nem szép vagy nem sikeres, hanem alkatra sehol sincs Ágihoz képest, de szerintem a fotók mindent elárulnak, és nem az agyonretusált, vékonyított képekről beszélek! Le lehet szállni rólam! De ha már itt tartunk, én, ha ilyen világhírű modell lennék, biztos mindennap az edzőteremben lennék a helyében, hiszen a testéből él, vigyáznia kell rá! De sosem állítottam azt, hogy csak a vékonyak a jó nők, vagy csak ők a szépek. Ez ízlés kérdése” – mondta a NLCafe.hu-nak Vasvári Vivien

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top