Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Tatár Csilla az Instagram-oldalán búcsúzik a köztévétől

Tatár Csilla életében ősztől új korszak kezdődik, ezért tegnap elköszönt régi munkahelyétől.

„Most egy időre elköszönök a tévémacitól. 4 év alatt nagyot fordult velem a világ, minden kisimult, én is a helyemre kerültem” – kezdte Instagramra töltött hosszú bejegyzését Tatár Csilla, aki péntek este búcsút vett régi munkahelyétől az MTVA-tól, ezentúl ugyanis a TV2-n lesz majd látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Most egy időre elköszönök a tévémacitól.♥️ 4 év alatt nagyot fordult velem a világ, minden kisimult, én is a helyemre kerültem, anyuka lettem, férjhez mentem és talán magamat is sokkal jobban megismertem.💯 Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy fél évvel ezelőtt bele mertem vágni valami újba, elindítottam a saját YouTube csatornámat, amit - kimondani is hihetetlen, de fél év alatt- már 1.5 millióan néztetek meg! 🙏 Ez egy új szerelemprojekt, egy saját vállalkozás, ami merőben új kapukat nyitott meg előttem és bebizonyította, hogy az őszinte beszélgetésekért, Ti nézők, továbbra is hálásak vagytok!😊 Most egy új korszak kezdődik az életemben, aminek további állomásain remélem Ti is velem tartotok majd! Köszönöm az elmúlt éveket az MTVA-nak és sok sikert sikert kívánok nekik a folytatáshoz. Mi pedig ősszel találkozunk a TV2-n!😉🤘😊♥️

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető a bejegyzésben számba vette mindazt, amit az elmúlt években történt vele: hogy megszületett a kisfia, és hogy férjhez ment. Úgy érzi, az elmúlt időszakban magát is sokkal jobban megismerte. „Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy fél évvel ezelőtt bele mertem vágni valami újba, elindítottam a saját Youtube-csatornámat, amit – kimondani is hihetetlen – de fél év alatt már 1,5 millióan néztetek meg!

Tatár Csilla azt írja, most egy új korszak kezdődik az életében, ahova reméli, hogy a nézők is elkísérik majd.

Címlap

top