Sztárok

Puskás Peti elég helyes kiskölyök volt

Az Instagram-generáció elvárja, hogy a sztárjai posztoljanak. Puskás Peti pedig posztol.

Azóta már egy fokkal jobb a séród

– írta Puskás Peti követője az énekes Instagramon közzétett fotójához. A 33 éves Puskás a fénykép alatt megjegyzi, hogy amikor lőtték a fotót, még mind cukik voltak, ám meglepődni nem kell, a 63.200 követő közül egyesek megerősítik, hogy még mindig azok.

Az énekes a következő tévés szezonra egy sornyi feladatot kapott az RTL Klubtól. Ismételten mentor lesz az X-Faktorban, és Nádai Anikó mellett ő lesz a Való Világ 9 műsorvezetője. Erről a következőképpen nyilatkozott: „Ilyen típusú műsort még nem vezettem, de most már nagyon örülök, hogy vezetni fogom! Döbbenetes dolgokat tudok meg, és döbbenetes, hogy ezt elárulják az emberek! Nyilván ez az izgalmas benne, hogy különböző emberek, különböző közegekből idejönnek, és kiderülnek bizonyos történetek, emberi sorsok, amikkel aztán tudunk azonosulni. Ezért tudunk szimpatizálni olyan emberekkel, akikkel az utcán lehet, hogy elkerülnénk egymást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top