nlc.hu
Sztárok

X-Faktor: Kiss Kevin és Puskás Peti vitája

„Itt fejeztem be, hagyjál békén!” – Kiss Kevin faképnél hagyta mentorát, Puskás Petit

Nagyon felhúzta magát a próbán az x-faktoros, rácsapta Puskás Petire az ajtót.

Kiss Kevin annyira egyedül érezte magát az elmúlt napokban, hogy nem tudott uralkodni az érzésein, ezért egy kisebb vita is durva összeszólalkozáshoz vezetett mentorával, Puskás Petivel az X-Faktor 3. élő-show-jára való felkészülés során. „Mivel Ábel után Szebit is elveszítettem, nem is tudtam annak örülni, hogy továbbjutottam, és úgy érzem, hogy egyedül maradtam. Ezekkel az érzésekkel érkeztem meg az énekórára. Úgy éreztem, nem megy úgy a dal, ahogy szerettem volna” – magyarázta utólag a fiatal tehetség, aki nagyon felhúzta magát a próbán.

Kiss Kevin

Kiss Kevin továbbjutott az X-Faktor elődöntőjébe – Fotó: Sajtóklub

Itt fejeztem be, hagyjál békén!” – mondta Puskás Petinek, majd kirohant a próbateremből, rácsapva mentorára az ajtót.

Kevin később azzal indokolta kirohanását, hogy ő egy hirtelen ember, és úgy érezte, senki sem érti meg, hogy mi van benne. “Muszáj volt kimennem, kieresztenem a gőzt. (…) Petinek sem mondtam meg, hogy nagyon egyedül érzem magam, és ezért is lehettem ennyire ideges, de legalább kijött, aminek ki kellett jönnie” – vallotta be az x-faktoros, akinek a reakciója nagyon meglepte a mentorát.

Arra gondoltam, hogy ez a srác most tényleg abbahagyja. Kimentem, láttam rajta, hogy nagy feszültség jött ki belőle, és akkor arra gondoltam, lehet, hogy azért itt több is van annál, hogy most egy dalon vitatkozunk” – nyilatkozta az összezördülésükről Puskás Peti, aki azonban rájött, hogyan derítse jobb kedvre a fiút, ezért egy különleges meglepetéssel készült neki.

Felhívta Kevint, hogy üljenek be valahova lazulni, de amikor a fiatal tehetség megérkezett, az x-faktoros barátját, a már kiesett Ábelt is ott találta, mentora ugyanis őt is elhívta. Kevin pedig máris jobb kedvre derült: “Nagyon jól esett nekem, hogy tudtunk nevetni és beszélgetni. Nekem pont erre volt szükségem“.

A mentorok amúgy ismét egybehangzóan dicsérték Kiss Kevin produkcióját az X-Faktor 5. élő-show-jában, azonban amellett nem tudtak elmenni említés nélkül, ami a versenyző és mentora között történt a felkészülés alatt.

Bízzál jobban a Petiben, szerintem nagyon jó páros vagytok” – tanácsolta a fiatal énekesnek Gáspár Laci, aki szerint érződött Kevin produkcióján, hogy összekapott a mentorával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top