Sztárok

Ezzel sokkolta Bangó Margitot a családja

Még a szava is elakadt Bangó Margitnak, mikor az otthonába beállított Tina és Emilio. A házasok kis híján a frászt hozták rá.

Szinte minden bolondozásban benne van Tina és Emilio, akik ezúttal úgy döntöttek, nem maradnak ki a halloweeni mulatságból és házibulit rendeznek, amelyen kötelező a jelmezviselet.

„Szinte az utolsó pillanatban jutott eszünkbe, hogy készülnünk kell a bulira. Gyorsan útba ejtettük a legközelebbi jelmezkölcsönzőt, és rögtönöztünk. Mivel többször viccelődtünk már azzal, hogy hasonlítunk az Addams familyre, ezért úgy döntöttünk, az ő bőrükbe bújunk” – mondta Tina, akit gyerekei gyakran ugrattak azzal, hogy kiegyenesített hajjal hasonlít Morticia Addamsre. A páros, barátaival együtt, Bangó Margithoz is ellátogatott, aki igencsak meglepődött a rémisztő társaságot látva.

„Mikor megláttam Tinát falfehér arccal, kimért, hűvös viselkedéssel és azzal az ijesztő kísérettel, amivel megjelentek, kirázott a hideg. Annyira jól hozta a figurát, hogy egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy melyik az igazi arca. Persze mindezt csak a játék kedvéért tette, utána jót nevettünk az egészen” – mondta Bangó Margit, aki maga is kivette a részét a mulatságból, melyet ma 21:00-tól láthatnak a nézők a Sláger TV Drága családom című műsorában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top