Sztárok

A Gyöngyhajú lány lengyel verziója napok óta nagyot megy – Kóbor János nem bánja

Három napja került fel a netre, és azóta is óriási siker a Gyöngyhajú lány a lengyel Antek Smykiewicz előadásában. Te mit gondolsz róla? Szavazatoddal megmutathatod.

Rengeteg lengyel rajongója van az Omega együttesnek, és az egyikük most arra hívta fel Kóbor János figyelmét, hogy egy lengyel énekes hatalmas sikert aratott a Gyöngyhajú lánnyal

Antek Smykiewicz adta elő a lengyel Sztárban sztárban az Omega Gyöngyhajú lány című dalát

A lengyel Sztárban sztár videóját az elmúlt napokban sokan megnézték, és még ma is érkeznek a magyaroktól gratulációk, a lengyelekre pedig nagy hatást tett, hogy a fiatal Antek Smykiewicz megtanulta magyarul a szöveget. Néhány hozzászóló egyenesen odáig ment, hogy ezzel megnyerte a műsort, mert bizonyította az elhivatottságát, tehetségét és alázatát. 

Antek Smykiewicz amúgy 31 éves, és amikor megjelent a színpadon, elsőre még Kóbor János is úgy gondolta, hogy nagyon hasonlít rá. Itt megnézheted, hogy alakult át az énekes, mielőtt a Gyöngyhajú lánnyal a színpadra állt: 

Bár Kóbor János a produkcióról a Mokkában nyilatkozva azt is megjegyezte: neki az a sor tetszett leginkább a lengyel énekes előadásában, hogy „az embereknek fáj a sörét”, ezt nem kritikának szánta, mert szerinte ennyi bőven belefér a Sztárban sztárba. Ráadásul ő kifejezetten örül annak, hogy az adásnak a Gyöngyhajú lány volt a nagy záróprodukciója, hiszen erre nálunk és a lengyeleknél is mindig valami különösen jelentős dalt választanak ki.

„Ehhez szerintem nem is kellene különösebb engedély tőlünk, ezt nekünk sikernek kell felfogni, hogy valami jót csináltunk” – mondta el az énekes a tévémsorban.

Néhány fanyalgó ugyanakkor a témában megjelent cikkekhez annyit azért odaírt a neten népszerű kifejezéssel élve, hogy ezt most megint túltolták nálunk, mert ennyire nem volt nagy durranás a produkció, pláne, hogy Smykiewicz a szöveget sem tudta rendesen megtanulni, csak kamu magyart adott elő.

Hát, mi kíváncsiak vagyunk a te véleményedre: 

Ha pedig még nem láttad a Gyöngyhajú lányt a lengyel Sztárban sztárban Antek Smykiewicz előadásában, akkor itt a lehetőség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top