Sztárok

Hamarosan forog a Drága örökösök második évada

Óriási sikerrel futott a Drága örökösök, egyértelmű volt, hogy jönnie kell a második évadnak.

Óriási sikerrel futott az RTL Klub képenyőjén négy hónapon át a Drága örökösök című sorozat, igazi sikertörténet lett. Január 1-jén debütált a vadonatúj, saját gyártású napi sorozat, és hamar belopta magát a nézők szívébe, akik négy hónapon át töretlen lelkesedéssel követték nyomon a Szappanos család életét.

A Drága örökösök mindent vitt

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át nem hagyhatják el a kis falut 12 óránál tovább. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesítenie a feltételeket, a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

Mivel a Drága örökösök tarolt a műsorsávban, egyértelmű volt, hogy készül a folytatás – a csatorna el is ismerte, hogy már készülnek a második évad forgatására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top