Sztárok

A Kensington-palota elszólhatta magát: megszületett Harryék babája

A Kensington-palota olyan bejelentést tett, melyből joggal következtethetünk arra, hogy a királyi bébi már világra jött. Meghan Markle és Harry herceg napok óta titkolja.

Azóta, hogy hivatalosan is bejelentették, Meghan hercegné és Harry herceg privát szülést tervez, nem lesz fotózás a kórház lépcsőjén, sőt gyermekük érkezését nem is fogják azonnal bejelenteni, cifrábbnál cifrább találgatások látnak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a királyi bébi esetleg már meg is születhetett.

Erre utaló jelként értelmezték többek között, hogy Meghan Merkle édesanyja, Doria Ragland megérkezett Londonba, de azt is, hogy a a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán Baby Sussex néven emlegették a gyermeket.

Meghan hercegné március 19-én jelent meg utoljára a nyilvánosság előtt (Getty Images)

A minden eddiginél valószínűbb bizonyítékot pedig épp a Kensington-palota szolgáltatta. Néhány órája bejelentették ugyanis, hogy Harry herceg a jövő héten hivatalos látogatást tesz Hollandiában. Ebből pedig joggal lehet arra következtetni, hogy a baba már világra jött. A herceg ugyanis jó eséllyel nem utazna külföldre, ha azzal kockáztatná, hogy lemarad a gyermeke születéséről, ezt korábban ő maga mondta el egy sajtótájékoztatón.

Mindemellett kiderült az is, hogy II. Erzsébet a napokban ellátogatott Harry és Meghan új otthonába, Frogmore Cottage-ba, mégpedig a brit lapok szerint azért, hogy találkozhasson újszülött dédunokájával.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top