Sztárok

Schobert Norbi nyíltan beszélt több százmilliós bukásáról

Schobert Norbi kendőzetlenül vallott bukásáról, mélypontjairól, felemelkedéséről és arról, hogy az egész élete arról szól, hogy megvezetik.

Schobert Norbi a 24.hu-nak adott interjút, amiben többek között kendőzetlenül beszél tőzsdei kudarcáról. Arra a kérdésre pedig, hogy gyakran meg akarják-e vezetni a következőt válaszolta:

„Az egész életem erről szól, egyszer könyvet írok róla. 2004-ben írtam legutóbb könyvet, az volt a címe, hogy Norbi titok. 320 ezer példányt adtak el belőle. Ez hozta meg az áttörést anyagilag, erkölcsileg, mindenhogy. Ha most írnék könyvet, akkor az lenne a címe, hogy Norbi – Üzleti titok. Megírnám az elmúlt 20 évet. Semmi fitnesz, csak a magyar üzleti viszonyok” – mondta Schobert Norbi.

schobert norbi, bukas, tözsde

Schobert Norbi kendőzetlenül beszél több százmilliós tőzsdei bukásáról. Fotó: smagpictures.com

„Az igazi bukás az, hogy egy bizonyos jövő lehetőségét buktam el, hiszen ha nem megy csődbe a Buda-Cash, és nem dőlnek be a részvények, már rég Amerikában terjeszkednék” – mondta Schobert Norbi, aki nagyságrendileg több százmilliót bukott a tőzsdén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top