nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbi nyíltan beszélt több százmilliós bukásáról

Schobert Norbi nyíltan beszélt több százmilliós bukásáról

Schobert Norbi kendőzetlenül vallott bukásáról, mélypontjairól, felemelkedéséről és arról, hogy az egész élete arról szól, hogy megvezetik.

Schobert Norbi a 24.hu-nak adott interjút, amiben többek között kendőzetlenül beszél tőzsdei kudarcáról. Arra a kérdésre pedig, hogy gyakran meg akarják-e vezetni a következőt válaszolta:

„Az egész életem erről szól, egyszer könyvet írok róla. 2004-ben írtam legutóbb könyvet, az volt a címe, hogy Norbi titok. 320 ezer példányt adtak el belőle. Ez hozta meg az áttörést anyagilag, erkölcsileg, mindenhogy. Ha most írnék könyvet, akkor az lenne a címe, hogy Norbi – Üzleti titok. Megírnám az elmúlt 20 évet. Semmi fitnesz, csak a magyar üzleti viszonyok” – mondta Schobert Norbi.

schobert norbi, bukas, tözsde

Schobert Norbi kendőzetlenül beszél több százmilliós tőzsdei bukásáról. Fotó: smagpictures.com

„Az igazi bukás az, hogy egy bizonyos jövő lehetőségét buktam el, hiszen ha nem megy csődbe a Buda-Cash, és nem dőlnek be a részvények, már rég Amerikában terjeszkednék” – mondta Schobert Norbi, aki nagyságrendileg több százmilliót bukott a tőzsdén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top