Sztárok

Kiderült, mit szólnak Bereczki Zoltán visszatéréséhez a nézők

Az ősz egyik nagy durranásának ígérkezik a Sztárban sztár leszek című műsor, ahol Bereczki Zoltán ismét zsűriszékbe ül. Most a nézők elmondták a véleményüket, te egyetértesz velük?

Vadonatúj formátumot talált ki a TV2, ahol civil jelentkezők próbálhatják ki magukat a színpadon, és Horváth Tamás, Tóth Gabi, Pápai Joci, valamint Bereczki Zoltán segítik majd őket. A Sztárban sztár leszek mesterei izgatottan várják a műsort, amelynek a válogatója már elkezdődött, erről Horváth Tamás és Bereczki is posztolt. Mi ez utóbbit mutatjuk: 

Mindkét énekes oldalán sokan lelkesedtek a TV2 választásáért, és örömüket fejezték ki, hogy csak énekelni tudó ember került a zsűribe, ami sokak szerint nagy szó. Bereczki visszatéréséért pedig külön is lelkesedtek, sokan az előző évadból nagyon hiányolták.

„Nyilván mindenkiben van kép az adott előadóról, és nagyon könnyű ezt parodisztikusan előadni. Én azt keresem a dologban, amitől igazibb, igazibb és igazibb lesz. Úgy képzelem ezt az egészet, hogy olyan, mintha egy keverőpult előtt állnék, és a hangszerek lennének a különböző dolgok. Egy-egy gesztus, egy-egy hangsúly, egy-egy kiejtett szó, és ezek ilyen potméterek lennének, és annak a potméternek az arányait kell megtalálni. Mindig van egy potméter, amit túl kell tolni ahhoz képest, ahogyan az eredeti előadó csinálja. Ez is egy icipici titok” – mondta Bereczki arról, kiket is keres a műsorba, és éppen ez az a profizmus, amit a nézők is elvárnak az énekestől. Szerintük a korábbi évadok nem voltak ugyanolyanok Bereczki precizitása nélkül. 

Te is egyetértesz a hozzászólásokkal?

Horváth Tamás is megosztotta a közös képet az első munkanapról. Pápai Joci, Bereczki Zoltán és Tóth Gabi egymás ellen is versenyeznek majd (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top