Sztárok

Tihanyi Tóth Csaba: „Nem volt egyszerű lelkileg ez az időszak”

Tihanyi Tóth Csaba nehéz forgatási napokon van túl, ám azt mondja, volt megterhelőbb része is a Barátok közt sorozatnak.

Tihanyi Tóth Csaba stabil tagja a Barátok közt sorozatnak, ő az egyik, akiről sosem hallottuk, hogy kilépne a telenovellából. Most arról mesélt, hogy az utóbbi időben nem volt könnyű a forgatás, főleg lelkileg hatott negatívan a színészre. „Nem volt egyszerű forgatni ezt a szálat, hiszen nagyon kettős, sok örömmel, ezzel együtt rengeteg vívódással járt. Kemény lehet, amikor valaki, aki ötven évig úgy élt, hogy azt hitte, árva, hirtelen megtudja, hogy mégsem az. Rengeteg kérdés merül fel benne, hogy hol volt eddig az anyám, miért nem keresett. Erre rá jön, hogy kiderül, az asszony beteg, rákos. Kemény helyzet lehet” – mesélte Tihanyi Tóth Csaba a Blikknek, majd azt is elárulta, hogy a nyolc évvel ezelőtti történések még jobban megviselték.

Zsurzs Kati alakítja Tihanyi Tóth Csaba édesanyját a sorozatban. Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai

„Ahogy említettem, nem volt egyszerű lelkileg ez a forgatási időszak, de nyolc évvel ezelőtt egy még keményebb és drámaibb történeti szálat kapott Novák Laci. Akkor a fia meghalt autóbalesetben, amely történet – bevallom – alaposan megviselt. Akkor született ugyanis az én kisfiam is, így bármennyire is próbál az ember nem párhuzamot vonni a forgatás és a való élete között, nehéz volt elvonatkoztatni” – emlékezett vissza a színész, aki nehéz időket élt meg akkoriban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top