Sztárok

Horváth Tamás: „Nem gondoltam, hogy ennyire melós lesz”

Horváth Tamás nem gondolta, hogy ennyien szeretnének a Sztárban sztár leszek című műsorban szerepelni – elmondta a véleményét.

Már javában zajlik a Sztárban sztár leszek szereplőválogatása, amelynek Horváth Tamás, Pápai Joci, Tóth Gabi és Bereczki Zoltán a zsűritagjai. Még nem tudni, mikor kezdődik a műsor, de addig is folyamatosan jelennek meg a castingról, a zsűriről videók, amelyeken jót szórakozunk. Horváth Tamást egy játékra invitálta a háttérműsor házigazdája, Lenzser Olivér – az eredmény magáért beszél. 

Emellett azt is elárulta az énekes, nem számított rá, hogy ilyen kemény munka lesz a válogatás. „Rengeteg ember van, eszméletlenül húzós ez a sztori. Amikor belevágtam ebbe a történetbe, nem gondoltam, hogy ennyire melós lesz. Nem bántam meg, de tény, hogy 0–24-ben itt kell lenni fejben, úgyhogy ez nagyon kemény meló” – részletezte az elmúlt időszakot Horváth Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top