Sztárok

L.L. Junior a kamerák előtt kért bocsánatot Csillától

L.L. Junior kisfia augusztus 31-én, tragikus körülmények között hunyt el. A zenész exkluzív interjút adott, az azóta eltelt időről és történésekről mesélt.

Az egész országot megrázta a hír, hogy L.L. Junior kisebbik fiát halálra gázolta egy szabályosan közlekedő autó. A kis Dávidka a testvére után futott, kiszakította a kezét édesanyja szorításából, így érte a baleset. Csilla és Junior a médián keresztül üzengettek egymásnak, kiderült, hogy a zenész el akarja venni a fiát a volt feleségétől. Azóta már a temetésre is sor került, ahol egy ideig támogatták egymást, de a sírkertet külön hagyták el. Az egykori Fekete Vonat-tag exkluzív interjút adott a Tények Plusznak. 

Amikor a tragédia megtörtént, Junior éppen Budapesttől 260 kilométerre adott koncertet, onnan sietett vissza a fővárosba, útközben tudta meg, hogy nem sikerült megmenteni a kisfia életét. A videó elején Lacika is megszólalt, elmondta, hogy öccse a föld alatt van, a lelke pedig a mennyben, az angyalok között.

„El is ájultam, fellocsoltak vízzel. Okoltam magamat, hogy nem vagyok ott, okoltam mindenkit…” – mondta L.L. Junior, majd azt is elárulta, hogyan mondták el Lacikának, hogy a testvére nincs többé. ,,Elmondtuk neki, hogy nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne. […] Dühösen fogadta. Először tagadta, és dühös volt. Dühös volt az autóra. Végignézte az egészet. Tud beszélni róla, el is mondta, mi hogyan volt.”

Junior Csillát hibáztatta, amire a nő egy nyílt levélben válaszolt, erre pedig a zenész egy élő videóban reagált. „Olyanokat mondtam, amiket nem kellett volna. Le is szedtem utána, nem gondoltam végig, nagyon sajnálom. Nagyon rosszkor jött. Ki kellett választanom a koporsót, le kellett mérnem a testét, megzuhantam, nem bírtam… Erre kaptam egy ilyen vádat, nem hittem el. Aki hitben jár, tudja, hogy ilyenkor az ördög támad” – mondta az énekes.

A Bors közben megtudta, hogy Junior ügyvédje Csilla pszichológiai vizsgálatát kérte, hogy kiderüljön, alkalmas-e ellátni szülői feladatait. „A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes információnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp” – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője, majd a nő is válaszolt a vádakra. „Nincsenek mentális zava­raim. Próbálok Lacikáért tovább élni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni. Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya” – mondta elkeseredetten Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top