Ők az idei Nyerő Páros szereplői, itt a teljes lista

nlc | 2019. Szeptember 26.
A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen hamarosan újra benépesül a villa, és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét.

A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa. Az már nem titok, hogy Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára, és menyasszonya, Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva, valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje nekivág a megmérettetésnek.

Most azt is eláruljuk, hogy mely további párok gondolják úgy, hogy ők lehetnek a Nyerő Páros idei évadának győztesei. Szóval, a három páros, akit ismerünk: 

Istenes Bence és Csobot Adél RTL_NyeroParos1102

Istenes Bence és Csobot Adél (Fotó: RTL Klub)

Kocsis Dénes és Mészáros Petra RTL_NyeroParos10818 1

Kocsis Dénes és Mészáros Petra (Fotó: RTL Klub)

sárközi ákos sárközi éva RTL_NyeroParos8809 1

Sárközi Éva és Sárközi Ákos (Fotó: RTL Klub)

És velük bővült a lista:

Sáfrány emese hornyák ádám RTL_NyeroParos11156

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám (Fotó: RTL Klub)

Lóránth Eni és Kéri Krisztián RTL_NyeroParos0004

Loránth Eni és Kéri Krisztián (Fotó: RTL Klub)

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese RTL_NyeroParos11592 1

Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese (Fotó: RTL Klub)

Fésűs nelly vajtó lajos RTL_NyeroParos9400 2

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

Fehér Balázs és Dr Monda Eszter

Fehér Balázs és Dr. Monda Eszter (Fotó: RTL Klub)

A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében. Erről már korábban mesélt is az nlc-nek. 

 

Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat, és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros hamarosan az RTL Klubon!

A Nyerő Páros idei szereplői: Istenes Bence és Csobot Adél, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, Kocsis Dénes és Mészáros Petra, Sárközi Ákos és Sárközi Éva, Fehér Balázs és Dr. Monda Eszter, Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, Fluor Tomi és Szabó-Sarkadi Emese, Kéri Krisztián és Loránth Eni

Exit mobile version