Sztárok

Csobot Adél a családját minden más elé helyezte, ezért is szeretik

Ma indul a Nyerő Páros, és még a rajongókat is meglepte, hogy Csobot Adél és Istenes Bence igent mondott a műsorra. Ahogy sok mindent az elmúlt évben, az énekesnő ezt is a férje kedvéért tette.

Hatalmasat fordult a világ Csobot Adéllal az elmúlt kilenc évben. 2010-ben még a Megasztár legjobbjai közé próbált bejutni, most pedig már kétgyermekes anyuka, háta mögött több sikerműsorral. Megnéztük a legnépszerűbb kereséseket, amiket Csobot Adélra indítanak a neten.

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél – X-Faktor

Nem ez volt az első tehetségkutató, amire Csobot Adél benevezett. 16 éves volt, amikor a Megasztár ötödik szériájában indult. A TV2 tehetségkutatójában csak a legjobb 100 közé került be, de nem lett örihari az eredményből, mert évekkel később visszatért a csatornához (erről majd később). Tizenhét évesen már az RTL-es Csillag születikben próbálta ki magát, ám itt sem ért el látványos sikert. Mire nagykorú lett, elindult az X-Faktor harmadik szezonja, ahol Malek Miklós lett a mentora, és meneteltek az élő show-ba. Végül itt a bronzéremmel távozott, és beindult a zenei, valamint a tévés karrierje.

Csobot Adél az X-Faktor harmadik évadában (Fotó: RTL Sajtóklub)

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél – Istenes Bence

Több felvonásos, hepi enddel végződő színdarabot lehetne készíteni Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatából. De kezdjük az elején! Adél 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba. Itt ismerte meg Istenes Bencét, aki ekkor még nem a show-t, hanem a kísérőműsorát, vagyis az AfterX-et vezette. A flörtnek olykor a műsorban is voltak jelei, például amikor Adél arról beszélt, hogy reméli, sikerült meggyőznie a kritikusait, hogy van helye a műsorban, Bence így felelt: „Ezzel a dekoltázzsal engem is meggyőztél, bevallom őszintén”.

Bence aztán virágot vitt Adélnak egy előadására, és volt Valentin-napi szerelmi vallomás is, ám egy év után viharfelhők jelentkeztek a bimbózó kapcsolat egén. Bence az egyik zenei fesztiválról közzétett egy fotót, amin Palvin Barbara puszilja, majd egy ismeretlen lány mellét fogta meg. Néhány hónappal később Csobot és Istenes a Fókuszban bejelentette, hogy ennek a kapcsolatnak vége.

Egy évvel a szakítás után, 2014 őszén azonban kibékültek. „Igen, együtt vagyunk Adéllal, de a korábbi hibából tanulva a magánéletünket szeretnénk megőrizni magunknak” – mondták akkor a Bestnek, s újabb egy évvel később már arról számoltak be hatalmas örömmel, hogy első gyermeküket várják. Azóta két fiú büszke szülei, és 2017-ben Bence térdre ereszkedve megkérte Adél kezét.

„Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt, életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen. Hihetetlenül spontán történésekre, amelyek most már csak ritkán léteznek. De lehetek őszinte? Nincs lelkiismeret-furdalásom, nem szeretnék haragudni magamra azért, mert vannak ilyen gondolataim. Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni” – írta blogjában Adél.

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél fiai

Csobot Adél mindig azt mondta, hogy fiatalon szeretne édesanya lenni, és ez a vágya teljesült, hiszen 24 éves korára két csodaszép kisfiú édesanyja lett. Idősebb fia, Istenes Nátán 2016-ban született, öccse, Istenes Ádin pedig 2018-ban.

„Nátánt már az első pillanattól kezdve próbáltuk hozzászoktatni, hogy lesz egy kisöccse, akit majd védenie kell, tanítania kell, akivel osztozkodnia kell… Azt gondolom, hogy nagyon jól csináltunk valamit, mert amikor megszületett Ádin, akkor Nátán volt a legboldogabb” – mondta a Családvarázs című műsorban Adél, aki hozzátette, hogy jövőre még nem lesz háromgyerekes anyuka, de egyszer talán igen, mert nagyon tudna azonosulni azzal az Adéllal, akinek három vagy négy gyermeke van.

„Sokszor fedezzük fel azt mostanában Bencével, hogy olyan igazi, hétköznapi, családi napjaink vannak.

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél blogja

Az énekesnő a Családok Éve keretében kezdett blogot írni, a miértekről pedig így beszélt egy videóban: „Az emberek szerintem engem is, sok más közismert embert is talán úgy látnak, hogy minden rendben van körülöttünk. Nem látszik, hogy fáradt vagyok, vagy nyűgös vagyok, pedig de, nekem is van rosszabb napom, amikor kócos akarok lenni. Fontos, hogy ezt az oldalamat is megmutassam, és a blogban ezt megtehetem, egyszóval ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más.”

A blogban egyébként írt a testvérféltékenységről, ahogyan arról is, milyen multitasking guruk az anyukák, akik miközben egyik kezükkel a kisebbik lurkót ringatják a babakocsiban, a másikkal a nagyobb után nyúlnak, aki elfutott tőlük.

Bence és Adél a gyerekekkel (Fotó: Csobot Adél kismamanaplója)

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél – A Nagy Duett

Ahogyan a cikkünk elején is említettük, Csobot Adél a Megasztár után öt évvel visszatért a TV2-be. Először a csatorna legsikeresebb show-műsorában, a Sztárban sztárban szerepelt, ahol a negyedik helyet szerezte meg, majd 2016-ban már kismamaként zsűrizte végig a Sztárban sztár +1 kicsi adásait. Nátán ekkor volt négyhónapos, de a 22 éves énekesnő minden rezdülésével figyelt arra, hogy a néhány órás műsorban és anyaként is helytálljon. És el is jutottunk 2018-hoz, amikor Adélt felkérték, hogy Rózsa György partnereként vegyen részt A Nagy Duett hatodik évadában. Boldogan mondott igent a felkérésnek, és büszkén állt fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. Adél egyébként két hónappal a döntő után adott életet a második gyerekének, és azóta szünetelteti is a médiaszereplést.

Csobot Adél és Rózsa György A Nagy Duett döntőjében (Fotó: TV2 Sajtóklub)

Csak röviden

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél – a berki

Nagyon nehezen jöttünk rá ennek a keresésnek az okára. Nos, akik erre keresnek, azok miatt fontos tisztázni, hogy nem „a berki”, hanem Berki Tamás magyar zenész, zeneszerző az, akire gondolnak. Berki Tamás és Csobot Adél 2016 januárjában állt közösen a színpadon. A koncertről több videó is megtalálható a neten.

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél – Insta

Mint a legtöbb hírességnek, neki is van Instagramja. A profilját itt tudjátok megnézni.

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél hány éves

Adél 25 éves. 1994. május 9-én született.

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél visszavonul

Furcsán hangzik mindez egy 25 éves énekesnővel kapcsolatban, pedig igaz: Adél, legalábbis egy időre, visszavonult a szerepléstől, és ennek okáról is beszélt. „Most ezt tartom a legnagyobb feladatomnak, mert tudom, hogy ezek azok a pillanatok, amik egyszerűen soha nem fognak visszatérni az életembe. Szeretném a lehető legjobban megélni őket. Ez a legjobb, amit tehetek.”

Amire a legtöbben keresnek: Csobot Adél, Istenes Bence, Nyerő Páros

Úgy tűnik, hogy Adél visszatérésére nem sokat kell várni. Ráadásul dupla visszatérés lesz ez, hiszen újra képernyőn láthatjuk az énekesnőt, s újra egy RTL-es műsorban fog szerepelni. Idén augusztusban derült ki, hogy Csobot Adél és Istenes Bence is szerepelni fog a Nyerő Páros harmadik évadában, amelynek a műsorvezetője ismét Sebestyén Balázs lesz.

„Hogy mennyire vagyunk Nyerő Páros, az ősszel kiderül az RTL-en” – mondta Istenes.

Viccelődött a pár a Fókuszban azzal, hogy Istenes Bence szerepe egyértelmű, hiszen a műsoraiban is hozta a társaság bohóca szerepét, az énekesnő pedig a pozitív energiájával megtölti majd meg a teret. Mindketten remélik, hogy a játékok és a feladatok erősítik majd a kapcsolatukat, és a Nyerő Párost alapvetően egy önismereti tréningnek tartják, bár nagyon kíváncsiak, hogyan látják őket mások.

Istenes Bence és Csobot Adél a Nyerő Párosban Fotó: RTL Klub / Nyerő Páros / Sárosi Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top