Sztárok

Vajtó Lajos nem Csősz Bogit nyomta, ami meglepte a feleségét

Sok apróság kiderült a tegnapi Nyerő Párosból, ahol a versenyzők a játék során magánéleti kérdéseket kaptak. Vajtó Lajos és Fésűs Nelly többször meglepték egymást.

Röviden összefoglalva: a tegnapi Nyerő Páros-játék lényege az volt, hogy a férfiaknak ki kellett találniuk, hogy egy kérdésre adott lehetséges három válaszból melyiket mondaná a párjuk. Ebben a megmérettetésben Fésűs Nelly és Vajtó Lajos elvérzett. Az 59 éves üzletember a végén úgy foglalta össze, hogy valójában a feleségének tudnia kellene, hogy ő túl racionális ahhoz, hogy Nelly gondolatait kitalálja, így a színésznőnek kellett volna azt válaszolni, amire Lajos gondol, mert akkor nyertek volna. Most hagyjuk, hogy a játék éppen nem erről szólt, nem ezt akarjuk elemezni. Lényegében egy jó választ sem tudtak adni, pedig volt szó arról, melyik házimunkát utálja a legjobban Nelly, meg arról is, hogy Vajtó melyik exe a legcsinosabb a színésznő szerint. 

Vajtó Lajos exei közül Csősz Bogit tartja a legcsinosabbnak Fésűs Nelly: 

Nyerő Páros: Vajtó Lajos nem Csősz Bogit jelölte meg, ami meglepte a feleségét

Csősz Bogi és Vajtó Lajos viszonya a szakítás után is baráti maradt

Amikor a Feleségek luxuskivitelben első évada adásba került két évvel ezelőtt, akkor Csősz Boglárkát sokat szidták. Vajtó Lajos úgy érezte, meg kell védenie a volt kedvesét és a BEST Magazinnak adott interjúban a következőket mondta:
„Sajnos a műsorban nem derült ki, hogy nagyon sokat dolgozott a sikerért, mielőtt hozzáment volna a török milliárdos férjéhez. Ő egy határon túli lány, aki önerőből teremtett egzisztenciát Magyarországon. (…) Akkor is legalább három munkája volt, amikor együtt voltunk: modellkedett, műsort vezetett, színészkedett. Iszonyatos életerő van benne, és mindehhez nagyon szerény, az a gazdagság sem vette el az eszét, amibe belecsöppent. Tisztelettel beszél a személyzettel, meg nem engedné magának, hogy cselédnek szólítsa őket. Nagyon melegszívű, valóban jólelkű teremtés, elképzelhetetlen, hogy az érdekek motiválják, sose ment volna hozzá emiatt egy gazdag emberhez. A kapcsolata kiegyensúlyozott, valóságos, nagyon szeretik egymást a férjével. Az esküvőjére is meghívott, de nem tudtam elmenni. A mai napig tartom vele a kapcsolatot, örülök, hogy boldog.”

Ehhez képest Vajtó Ungár Anikóra tippelt, de végül persze nem ezen az egy kérdésen bukott el a játékuk. Nellyt a végeredmény megviselte, de rendezték a soraikat, miután visszatértek a Nyerő Páros-villába, az egész pedig ezzel a tanulsággal összegezhető:

„Szeretlek, bunkó vagy, de az én bunkóm (…) Tudom, ez nem bunkó, ez Vajtó” – mondta Nelly.

Bár a házaspár nagy elánnal vetette bele magát a játékokba, a mai előzetesből úgy tűnik, Vajtó Lajos fel akarja adni a versenyt. Hogy ez most a ma esti szavazás miatt van, vagy valóban kiszállnak-e a Nyerő Párosból, az kiderül este. 

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly a Nyerő Párosban hamar kikészült: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top