Sztárok

Sánta Juliska keményen sokkolja a testét

Sánta Juliska nagyon szigorú magához és főleg a testéhez!

Sánta Juliska rendkívül sokoldalú: feleség, anyuka, bizonyított a konyhában is, és mindemellett remek táncművész. És hogy tartja magát formában? Hát úgy, hogy a táncolás mellett még pluszban sportol!

„…tőlem nagyon sokan kérdezik: minek nekem az edzés? Hiszen egész nap táncolok, kvázi fizikai munkát végzek, nem elég az??? Hát a válaszom az, hogy nem elég!! Közel sem! A táncot az izomzat az évek alatt megszokja, pláne ha mindig ugyanazokat a mozgássorokat csinálod. Egyszerűen csak úgy tudsz fejlődni, erősebb, kitartóbb lenni, ha valami mással »sokkolod« a tested! Mindenkinek más jön be, én imádom a súlyzós edzéseket, meg a saját testsúlyos edzéseket! Nyilván nagyon kevés időm jut rá, de nekem ez abszolút hobbi, szóval teljesen feltöltődve fejezem be mindig! Meg hát a tudat, hogy egy picivel megint előreléptél… Tudjátok ép testben ép lélek!!” – írta Sánta Juliska, ezek után pedig egy cseppet sem csodálkozunk, hogy ennyire tökéletes alakja van:

Nagyon irigyeljük azt a lapos hasat:

(Nyitó kép: Sánta Juliska/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top