Sztárok

Vajtó Lajos ezért döntött úgy, hogy feladja a Nyerő Párost

Valószínűleg arra senki nem számított, hogy éppen Vajtó Lajos lesz az első, aki a Nyerő Párosban odáig jut: feladja a játékot.

Már az elején világossá tette Vajtó Lajos, hogy ő a felesége kedvéért mondott igent a Nyerő Párosra, viszont gyorsan odáig jutott a történet, hogy az 59 éves üzletembernél elszakadt valami.

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly nehéz helyzetbe került a Nyerő Páros elején

Fésűs Nellyék éppen azzal a párossal kerültek veszélyzónába, akiket nagyon megkedveltek, és Vajtó úgy érezte: az a korrekt, ha kilépnek a játékból. 

„Amikor megtudtam, hogy Krisz lesz a kiszavazáson, Krisz és Eni, akkor némi töprengés után úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább a játékot. Őket nem szeretném legyőzni, és nem szeretném, ha olyan szituáció lenne, hogy ítélkeznek az ő fejük fölött. Krisz egy olyan jelenség, olyan ártatlan és olyan tiszta, hogy ők nagyon belopták magukat a szívünkbe.”

Fésűs Nelly is kikészült attól, hogy hazaküldhetik miattuk Krisztiánékat

Nelly viszont mindezt nagyon rosszul élte meg, mintha a férje őt cserben hagyná, pedig értette, mit mond Lajos. A színésznő annyit szeretett volna, hogy a többiek döntsenek. A legnagyobb meglepetés viszont csak ezután következett: csak miatta félretette az elveit. Ez másodszorra fordult elő Vajtó Lajossal, először, amikor elvei ellen belement abba, hogy elveszi Nellyt, és most másodszorra. Ennek ellenére a Nyerő Páros első kiszavazása láthatóan megviselte Lajost, akit meglepett az a fölény, amivel nyertek, mert ő maga azt gondolta, hogy a gyengébbet tartják bent a többiek. és valahol ezt remélte is. 

A történet azonban, bárhogyan is nézzük, nagy fordulatot hozott Nellyék házasságába.

Vajtó Lajos tette felért a legszebb szerelmi vallomással a Nyerő Párosban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top