Sztárok

Visszatér a képernyőre Lovász László – indul a Lakástalkshow 3. évada

Ismét visszatér a képernyőre Lovász László közkedvelt beszélgetős műsora a Lakástalkshow, amelyben hazai sztárok osztanak meg korábban még nem hallott részleteket magánéletükről és hivatásukról.

A Lakástalkshow harmadik évadában ismét közkedvelt hazai színészek, énekesek és humoristák mesélnek magukról, ezúttal sem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. Az idei évadban feltűnik majd Liptai Claudia, Sebestyén Balázs, Vasvári Vivien, Trokán Péter, Gáspár Kata, Palya Bea, Osvárt Andrea, Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán és még sokan mások.

Sebestyén Balázs is mesél magáról a műsorban (Fotó: Lakástalkshow)

A műsor házigazdája továbbra is az ismert műsorvezető, Lovász László, aki 2012 óta vezeti a korábban interneten látható, majd 2017-től a Sony csatornáin futó műsort. Az idei év különleges, hiszen az online és tévés epizódok száma eléri a százas álomhatárt.

Lakástalkshow november 11-től minden hétköznap 22 órakor a Sony Max és késő este a VIASAT3 műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top