Sztárok

Örökre lemondott az alkoholról a Drága Örökösök sztárja, Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv saját tapasztalatok alapján ír színdarabot a fiatalkori alkoholizmusról.

A színész vállalta, hogy elmondja a történetét a BEST magazinnak, sőt azt tervezi, hogy ír egy darabot a fiatalkori alkoholizmusról. Molnár Gusztávot hétköznap esténként a Drága örökösök Szlávenjeként látjuk a tévében, de aktív résztvevője a Tantermi Színház nevű kezdeményezésnek is, amelynek lényege, hogy színművészek negyvenöt perc alatt előadnak egy darabot, ezúttal például a fiatalkori alkoholizmusról. 

„Elmentek mellettem az évek, a többiek már öltönyben jártak, volt kocsijuk, én meg, közel a harminchoz, még mindig részegen mentem haza hajnalban. Ha társaságban voltam, idegesített, hogy a többiek milyen lassan isznak, nem egyszer otthagytam őket, elmentem a kocsmába, és inkább egyedül, de gyorsabban ittam” – mondta korábban a lapnak a Drága örökösök sztárja, aki ma reggel az RTL Klubon mesélt erről bővebben.

„Vállalom, hogy alkoholproblémáim voltak, vannak. Ez volt az első vallomásom, amitől tartottam. (…) Sok olyan gyerek van az országban, akinek az életében jelen van az alkoholizmus – vagy anyuka, vagy apuka, vagy szélesebb családi körben. Nekem is megvolt a saját utam, középiskolás koromban sokat ittam. Huszonéves korom második felében azon kaptam magam, hogy valami nem stimmel, és tenni kell ez ellen” – mesélte a Reggeliben Molnár Gusztáv, aki ma már elmondhatja magáról, hogy letette az alkoholt, bár néha még akadnak problémái.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top