Sztárok

Barátok közt: Szőke Zoltán távozása után sem csillapodnak a kedélyek

Szőke Zoltán pénteken távozott a sorozatból, a kedélyek viszont ezután sem csillapodnak.

Pár hónappal ezelőtt kelt szárnyra a pletyka, miszerint Szőke Zoltán távozik a Barátok közt sorozatból. A készítők ezen meglepődtek, a színész viszont nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Most pénteken biztossá vált, hogy a nézők nem láthatják többé, hiszen a történet szerint börtönbe került, így végleg otthagyta a Mátyás király teret

A kedélyek az ő távozása után sem csillapodnak, már ami a sorozatot illeti. A történet szerint ugyanis Claudia megpróbálja átvenni a családi céget, de Nóra a börtönben negyedszerre is igent mond Berényi Mikinek, így ő marad a cégvezető, amibe persze nem nyugszik bele az üzletasszony.

A sorozat rajongóit emellett egy másik kérdés is foglalkoztatja: a nézők tudják, hogy Berényi Miklós ártatlanul ül a rácsok mögött, ám – ahogyan az előzetesben látható – ha valóban megtalálják az igazi tettest, aki helyett Miklós börtönben van, akkor kiderülhet, hogy hamisan tanúskodott szinte az egész család.

Így búcsúzott a stáb Berényi Miklóstól, azaz Szőke Zoltántól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top