Sztárok

Gubik Petra újabb sorozatban kapott szerepet – semmit nem változott az elmúlt 8 évben

Emlékezetes volt Gubik Petra bemutatkozása, amikor 2011-ben az X-Faktor színpadán először állt ország-világ előtt a színpadon. Most menyasszonyként tér vissza.

2009-ben csatlakozott Gubik Petra a Békéscsabai Jókai Színház társulatához, azóta folyamatosan játszik, vidéken és fővárosban egyaránt. „Tulajdonképpen azóta nem is volt megállás, szerencsésnek érzem magam. Én szinte csak színházban játszom. Jó ideje szeretném kipróbálni a filmezést, de a színházi munkáim minden időmet kitöltötték. Szeretnék ezen változtatni, és új dolgokat csinálni” – mondta az nlc-nek korábban, és úgy tűnik, hogy a vágya valóra vált. Nemrég ugyanis csatlakozott a 200 első randi stábjához, és gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint ahogyan megismertük 2011-ben.

Íme Gubik Petra X-Faktor-os szereplése, amivel levette a lábáról a mentorokat: 

Ezúttal azonban egészen más karakterként áll majd előttünk, a Junior Prima-díjas színésznő egy kissé butácska, de nagyon szerelmes és akaratos ifjú arát alakít, aki több szereplő életét is megbolygatja. Petra számára különleges élmény volt a forgatás.

„Pintér Szonját alakítom a sorozatban, egy borzasztóan egyszerű lányt, aki menyasszonya egy nála jóval idősebb férfinak, és bizony eléggé rózsaszínben látja a világot. A tehetős vőlegényt Vasvári Csaba alakítja. Mivel az esküvőnkre készülünk, mi leszünk az első potenciális ügyfelei Ildikónak (Pápai Erika), ezért nagyon fontos lesz neki, hogy megnyerjen minket. Csakhogy nem lesz könnyű dolga velem: Szonja igazi energiabomba, akinek nagyon határozott elképzelései vannak, és egyedi stílusa is hagy némi kivetnivalót maga után. Imádja a rózsaszínt, rajtam talán életemben nem volt annyi rózsaszínű ruha, mint a forgatások alatt, de egészen jól viseltem”mesélte nevetve Gubik Petra.

Gubik Petra menyasszonyként tér vissza a képernyőre a 200 első randi című sorozatban (Fotó: VIASAT3 / Labancz Viktória)

Mint mondta: karaktere őszinte egyszerűségét próbálta megragadni. „Szonja tényleg szereti a vőlegényét a maga módján, és nem csak azért, mert kőgazdag a pasi. Legalábbis én így gondolom. Ez a figura egy igazi »ami a szívén, az a száján« alkat, akit nem az eszéért szeretnek. Harcol a szerelméért, nem akarja elveszíteni az egyetlen embert, aki a családot jelenti a számára” – tette hozzá a színésznő, akinek nagy élmény volt, hogy olyan színészekkel dolgozhatott a 200 első randi forgatásán, mint Szerednyey Béla, Trokán Péter, Pápai Erika, Sajgál Erika vagy Gáspár Kata.

„Úgy érzem, eléggé el voltam kényeztetve az ott töltött idő alatt, még akkor is, ha egy-egy jelenet felvétele olykor rövid ideig tart, és nem igazán van lehetőség az apró részletek kidolgozására. Pont ezért sok mindent tanultam, láthattam, hogyan dolgoznak ezek a színészek kamera előtt, sőt a kamera másik oldalán zajló munkába is nagyon érdekes volt belelátni. Izgalmas munka volt számomra, hiszen teljesen más, mint a színházi világ. Én régóta vágytam rá, hogy forgathassak, és most, hogy újra beindult a magyar film- és sorozatgyártás, több lehetősége van azoknak is, akik eddig nem tudták megmutatni magukat a képernyőn” – emelte ki a színésznő, akit több epizódon keresztül is láthatunk a sorozatban, nem úgy, mint év elején, amikor a Drága örökösökben gyakorlatilag egy nagyon rövid epizódszerepben láthattuk.

Szonja kalandjait, megpróbáltatásait, illetve a 200 első randi további részeit a VIASAT3 csatornán követhetik a nézők minden hétköznap 20 órától.

Fotó: VIASAT3 / Labancz Viktória

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top