nlc.hu
Sztárok
Csobot Adél: „Párterápiaként tekintettünk a Nyerő Párosra, mert tudtuk, hogy csak egymásra számíthatunk”

Csobot Adél: „Párterápiaként tekintettünk a Nyerő Párosra, mert tudtuk, hogy csak egymásra számíthatunk”

Csobot Adél megosztja az embereket, de azt mondja, amióta férjével, Istenes Bencével a Nyerő Párosban szerepeltek, sokaknak megváltozott a véleménye.

Meglepetés volt, hogy igent mondtatok a Nyerő Párosra. Egyértelmű volt, hogy elvállaljátok, amikor megkerestek? És mi volt a motiváció, mi döntött végül?

Nem volt könnyű döntés, leginkább a gyerekeink és az életmódunk miatt. A legfőbb motiváció az volt, hogy mindketten imádunk versenyezni, megmérettetni magunkat, emellett szerettünk volna képet kapni arról, hogy mások mit gondolnak a kapcsolatunkról.

Nagyon megnyíltál a műsorban, a visszajelzések alapján sokaknak szimpatikusabb lettél most, mint a korábbi szerepléseid alatt/után. Számítottál erre?

Igen, hiszek abban, hogy jó ember vagyok, jó értékrenddel, és kíváncsi voltam, vajon az, hogy a műsorban ennyire megnyílunk, milyen hatást vált ki a nézőkből. Tudom, hogy sokan konkrét véleményt formáltak rólam, ami nem mindig volt pozitív, és örömmel tölt el, hogy a műsor óta azt érzékelem, hogy sokan megszerettek, és sokan másnak látnak már, mint korábban.

Bence és Adél a Nyerő Párosban (Fotó: Rácz Tamás/RTL Klub)

Milyen elvárásaid, félelmeid voltak a műsorral kapcsolatban?

Inkább félelmeim, amelyek elsősorban arra irányultak, hogy fogjuk ilyen sokáig bírni a gyerekeink nélkül. A többiekkel való együttélés miatt is izgultam, hiszen volt, akit egyáltalán nem ismertünk a műsor előtt.

A Nyerő Párosban a magánéletedből mutatsz sokat, míg a korábbi műsorokra inkább a szakmai rész miatt mondtál igent, sőt énekeltél-táncoltál, zsűriztél is. Van olyan műsor, amiben szívesen megmutatnád még magadat?

Minden olyan műsorban szívesen megmutatom magam, amiben azt gondolom, hogy önazonosan és hitelesen tudok szerepelni.

Elvállalnál például valamilyen szerepet az X-Faktorban vagy valamilyen tehetséggondozó műsorban?

Igen, azt hiszem, igen.

Nagyon korán kerültél reflektorfénybe, és bár még csak 25 éves vagy, veteránnak számítasz. Emlékszem még az első X-Faktor-fellépésedre, ami előtt azt mondtad: az életed a színpadról szól. Tervezed, hogy visszatérsz, vagy megváltozott a fontossági sorrend?

A mai napig azt gondolom, hogy az életemnek valamennyire a színpadról kell szólnia, hiszem, hogy ott van dolgom, és szeretném, ha valamilyen formában még sokáig ott állhatnék.

Fotó: Rácz Tamás/RTL Klub

Magadat, a saját igényeidet hova sorolod amúgy?

Az elsők természetesen a gyerekeim és a családom, de én nem hiszek a választásban. Azt gondolom, hogy ideális esetben tökéletesen megfér és működik egymás mellett egy harmonikus család és egy jól megszervezett munka vagy karrier.

Amikor beszéltünk férjed, Istenes Bence munkája kapcsán, ő azt mondta nekünk, hogy sokkal tartozik, amiért a karrierje miatt te feladtál gyakorlatilag mindent, és most majd a te köröd jön. Ennek már két éve, azóta megszületett a második gyereketek. Te hogy tervezed, mikor jönne a te köröd?

Ádin egyre nagyobb, én pedig ezáltal egyre szabadabb leszek, így igazából bármikor jöhet az én köröm!

Tervezed, hogy visszatérsz a színpadra? Vagy inkább a sorszerűségben hiszel, hogy minden jön majd, amikor jönnie kell, és nem kell erőltetni, tenni érte?

Természetesen tervezem, és hiszek a sorszerűségben, de azt is hiszem, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni.

Énekesként vagy színésznőként keresed az új kihívásokat? Vannak ezzel kapcsolatban ötleteid, terveid? Esetleg vannak megkeresések?

Igazából mind a két szerepben szívesen látnám magam, és nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz majd a jövő.

Fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

Éppen tavaly az X-Faktor Global válogatásába kerültél be a legelső dallal, amit az X-Faktor válogatóján adtál elő. Lenyűgöztél mindenkit, külföldiek is írtak a videód alá, hogy milyen tehetséges vagy. Én is emlékszem, milyen nyitott voltál, amikor interjúkat kellett adni. Aztán fokozatosan visszavonultál, mintha bezárkóztál volna. Mi ennek az oka?

Egyszerű oka van: rövidesen komoly párkapcsolatom lett, majd gyerekeink születtek. Egyre inkább próbáltam az intim szférámat megvédeni, mert szinte mindenki erre volt kíváncsi. Alapvetően nem élünk elzárkózva, hiszen a vlogban rendszeresen betekintést engedünk az életünkbe. Megpróbáltunk azonban határokat szabni, és egy egészséges egyensúlyt kialakítani a magánéletünkkel kapcsolatban.

A kismamanaplódban valóban nagyon nyíltan mesélsz a mindennapi gondokról, nehézségekről, kihívásokról. Miért döntöttél úgy, hogy nyilvános naplóírásba kezdesz?

Mert tudom, hogy sok anyuka jár pontosan abban a cipőben, mint én. Hiszem azt, hogy ha őszintén megosztunk bizonyos dolgokat, abból mások nagyon sok erőt tudnak meríteni.

Sokszor mondtad, hogy korán szerettél volna anya lenni, és ez a vágyad valóra vált. Van más terved mostanában, amit szeretnél megvalósítani? 

Valóban így van, ez a vágyam valóra vált, hiszen két csodálatos gyerek anyukája lehetek! Hazugság lenne azt mondani, hogy emellett én magam nem szorultam kicsit háttérbe, de ez így van jól, hisz ők és az anyai szerepem most a legfontosabb. Hosszú távú terveim között természetesen szerepel, hogy újra elkezdjek dolgozni, és újra megtaláljam önmagamat – önazonosan, egyszerre anyaként és dolgozó nőként.

Fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

Amikor Bence vlogol, és te nem vagy ott, rengetegen hiányolnak. Eleinte úgy tűnt, hogy egy kicsit háttérbe szorulsz Bence mellett, de a visszajelzéseket nézve lassan népszerűbb vagy nála. Te ebből érzékelsz valamit?

Igen, a vloggal kapcsolatban rengeteg visszajelzés érkezett, hogy a követőink velem együtt, kettőnkkel képzelik el a tartalmakat. Ennek Bence is nagyon örül, engem pedig kifejezetten boldogsággal tölt el, és nagyon hálás vagyok.

A Nyerő Párosban úgy tűnik, hogy te szívesen tisztázol mindent, ha kell, beleállsz a konfliktusokba is, nagyon nyíltan állsz másokhoz. Volt, akivel közelebb tudtatok kerülni egymáshoz, vagy alapvetően kettesben akartátok tölteni az időt, ahogy Peller Annáék mondták az első évadban, egyfajta párterápiaként tekintettek ti is a műsorra?

Kicsit mi is párterápiaként tekintettünk rá, mert tudtuk, hogy csak egymásra számíthatunk, és hogy olyan napok elé nézünk, ahol csak mi lehetünk, gyerekek nélkül. Társasági lények vagyunk mindketten, így szívesen „vegyültünk” a többiekkel, és viszonylag sok emberhez sikerült közelebb kerülnünk.

Igazi újrakezdő vagy. Mi az, ami állandó az életedben?

A költözések, és hogy rövid időn belül kétgyerekes családdá váltunk, kislányból gyorsan felnőtté tettek, és most boldogan vagyok egy család szíve-lelke. Azonban nem titok: most, hogy nagyobbak a gyerekek, újra alkotnék, színpadon állnék. Ami állandó az életemben? A saját magamba vetett hitem.

Fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

Gondolkoztál azon, hogy valamilyen jótékonysági vonalon elindulj?

Nyilván sok megkeresés érkezik, az életünkhöz és az időnkhöz mérten próbáljuk ezeket elvállalni. Ahogy egyre érettebb vagyok, úgy lesz egyre fontosabb a jótékonyság, úgy tudom egyre erősebben átérezni ezeket a helyzeteket.

Kicsit már felülírta az elmúlt néhány év azt, hogy te fiatalon eltökélt voltál abban, hogy a színpad az életed. Szépségkirálynő voltál, próbálkoztál tehetségkutatókban, majd jött az X-Faktor. Ha akkor az nem sikerül, mentél volna tovább?

Egyáltalán nem voltam görcsös, bár tény, hogy mindig is tudtam, hogy a színpad az én utam, és énekelni is imádtam. Terveim között szerepelt a Színművészetire való felkészülés is. Ha akkor nem jutok be a műsorba, nem keseredtem volna el, mert továbbra is hittem volna, hogy a színpad az én jövőm.

A gyerekek talán még kicsik ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyék anyát vagy apát a tévében, de nyilván óhatatlan, hogy később ne szembesüljenek azzal, hogy ti ismert emberek vagytok. A munkában fontos szempont, hogy a gyerekek büszkék legyenek rád?

Nyilván fontos. Én minden feladatot úgy csinálok, hogy a saját értékrendemnek megfeleljen, ezzel együtt próbálom alakítani a gyerekeim értékrendjét is. Bízom abban, hogy minden lépésem olyan lesz, amire ők a későbbiekben büszkék lehetnek majd.

Fotó: Rácz Tamás / RTL Klub

Tudatosan óvod őket a szerepléstől, Bence egyszer azt mondta, ő többet mutatna belőlük. Felkészültél arra, mi lesz, ha ők maguk akarnak majd szerepelni?

Valóban tudatosan óvjuk őket, de bennünk is egy örök harc dúl – rettentő büszkék vagyunk rájuk, legszívesebben megmutatnánk őket mindenkinek… Nehéz ez, mert a legszebb boldog pillanataink hozzájuk köthetők. Ha valamikor majd ők is szerepelni akarnak, megpróbáljuk mindenben támogatni őket.

Melyek azok a jelzők, amiket gyakran megkapsz, mégsem érzed igazságosnak őket?

Megkaptam már például, hogy maníros, vagy túl „sok” vagyok – ez valószínűleg azért van, mert minden esetben nagyon nyitottan, kedvesen és a legpozitívabban állok az emberekhez, ami sokaknak furcsa lehet. Nagyon sok embernek viszont megváltozott a véleménye rólam a műsor alatt. Azóta napi szinten kapom azokat a leveleket, ahol arról írnak, mennyire másként látnak most, és milyen pozitívan csalódtak bennem.

Fontos neked, hogy mit mondanak rólad az emberek?

Az gondolom, elindultam azon az úton, hogy egyre kevésbé fontos. Az a legfontosabb, hogy én mit gondolok magamról, elsősorban magamnak szeretnék megfelelni.

Olvasol kommenteket? Ebből a szempontból megoszlanak az ismert emberek. Van, aki nem, van, aki igen, van, aki igen, és válaszol, van, aki nem áll bele ilyen történetekbe.

Nem igazán olvasok kommenteket, és szerencsére nagyon kevés a negatív komment. Ha mégis érkezik, nem veszem a szívemre.

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Rácz Tamás / RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top