Sztárok

X-Faktor: Gáspár Laci reagált Manuel Lamborghinis képére

Gáspár Laci frappáns videóval reagált Manuel és ByeAlex fotójára.

Manuel berobbant a zeneiparba már az első percben, ahogy színpadra lépett az X-Faktorban. Azóta is dübörögnek a számai a legnagyobb videómegosztón, és óriási rajongótábora van már a közösségi oldalán. A minap megosztott egy fotót, amelyen ByeAlex-szel együtt Gáspár Laci Lamborghinijével pózolnak. 

„Ma megkaptam az első fizut a kiadótól, és egyből elmentünk apuval kocsit nézni. Szerintem nagyon tűz! De most megyünk is tovább a Lambommal drága festményeket nézni az új lakásomba” – írta Manuel az Instagramon. A posztot sokan komolyan vették, és támadták az X-Faktor-versenyzőt, amiért nagyzol a dolgaival. 

Ezután ByeAlex elárulta, hogy természetesen ez nem a mentoráltja Lamborghinije, csupán odaálltak Gáspár Laci kocsijához, aki egyébként nagyon frappáns videóval reagált erre. 

Az énekes úgy tesz, mintha egy hasonló színű BMW-be szállna be, aztán beindítja a Lambo motorját, aminek a hangja összetéveszthetetlen, majd elviharoz vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top