Sztárok

Nekik nemcsak ismertséget hozott az X-Faktor, hanem szerelmet is

Az X-Faktor versenyzői és mentorai hetekig össze vannak zárva, így nem meglepő, hogy néhányuk kapcsolata tovább mélyül.

Az idei X-Faktor óriási tehetségeket vonultatott fel, és mint kiderült, nem csak az ismertséget hozta meg az életükbe a műsor, hanem a szerelmet is. Dallos Bogit és Puskás Petit egy paparazzi fotó buktatta le – bevallották, hogy hónapokkal ezelőtt szerettek egymásba, és nagyon jó a kapcsolatuk. Azóta több szerelmes képet is posztoltak, a forgatásokon el sem engedték egymás kezét, a nézésük pedig mindent elmond.

Dallos Bogi és Puskás Peti egy közös képpel erősítették meg, hogy együtt vannak (Forrás: Instagram)

Nem csak az ő életüket változtatta meg az X-Faktor. Pár nappal a bejelentésük után kiderült, hogy Gödöllei Emánuel és a Take 3 énekesnője, Marschal Edina egymásba szerettek. Amikor a csapat kiesett, a dalszerző srác vigasztalta a lányt, ám többen látták már korábban is, hogy nem csak barátság van köztük. „Nagyon hamar szimpatikusak voltak egymásnak. Sok időt töltöttek együtt. Volt, hogy közösen készültek az aktuális produkciójukra is. Egyáltalán nem csináltak titkot abból, hogy egy pár lennének, nyíltan vállalták, látszott rajtuk, hogy boldogok” – árulta el a műsor ideje alatt egy bennfentes.

Emlékszel a korábbi X-Faktor-szerelmesekre is?

ByeAlex és Vanda

Az ő szerelmük is a műsorban indult, bár Vanda nem a reflektorfényben, hanem a háttérben dolgozott. Az énekes és párja 3 évig alkottak egy párt; idén szakítottak egymással. 

Péterffy Lili és Ya Ou Feng

A fiatalok a műsor alatt is jól kijöttek egymással, sok időt töltöttek együtt, ám a fiú ekkor még párkapcsolatban élt, így csak később, jóval az X-Faktor után alakult ki közöttük a szerelem. De azóta már ők sincsenek együtt. 

Csobot Adél és Istenes Bence

Talán ők az eddigi legismertebb páros, akik a műsor alatt jöttek össze. A műsorvezetőnek már az első pillanatban nagyon szimpatikus volt az énekesnő, még az X-Faktor alatt kialakult közöttük a szerelem. Bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, azóta is együtt vannak, jegyben járnak, és két gyermekük  van. 

Kováts Vera és Baricz Gergő

Az énekesnő nagyon fiatalon ismerte meg versenyzőtársát, és bár együtt voltak egy ideig, nem ez lett életük nagy szerelme…

Serena Rigacci és Gulyás Roland 

Már a műsor alatt is sokaknak feltűnt, hogy Serena Rigacci és Gulyás Roland nagyon jól kijönnek egymással, ám csak az X-Faktor végeztével kezdtek el randizni, szerelmük tavaly év elején beteljesült, de azóta már ők sincsenek együtt. 

Tóth Gabi és Trap kapitány

Az ötödik széria alatt szeretett egymásba az énekesnő és az egy ideig felismerhetetlen Trap kapitány, ők ketten a szokásosnál is tovább titkolták kapcsolatukat. Amíg Gabi a zenész mentora volt, nem jöttek össze, de a műsor után két évig együtt maradtak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top