Sztárok

Komoly fenyegetéseket kapott VV Fanni feltételezett gyilkosa

Levelekkel bombázták a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót és családját.

Múlt héten kezdődött a VV Fanniként ismertté Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. B. László, a fiatal nő feltételezett gyilkosa továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat. Az ügyben ugyanakkor előkerült egy titkos tanú, aki tudhatja, hogy a férfi hova rejthette VV Fanni holttestét.

A tárgyalás során az is kiderült, hogy B. László az elmúlt időszakban több fenyegetést is kapott. A Bors információi szerint a férfi a házi őrizetbe kerülve ismét elérhető a közösségi médiában, ahol barátai, ismerősei támogató szavai mellett számtalan fenyegető üzenetet is kap. Volt, amelyikben veréssel fenyegették őt, ha börtönbe kerül.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője, egyben nagybátyja a lapnak elmondta, a család is kapott a nyomdafestéket nem tűrő hangnemben írt fenyegető levelekből. B. László hiába kérte a levélírót, hogy fedje fel magát, nem tette. Hamar kiderült viszont, hogy Fanni egyik közeli ismerőse írt  neki és a családnak. Az illető azóta hallgat, de B. László több hasonló levelet is kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top