Aktuális

Tagadta bűnösségét a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László

A Fővárosi Törvényszéken elkezdődött az ügy előkészítő tárgyalása.

Tagadta bűnösségét a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. László az ügy keddi, a Fővárosi Törvényszéken megtartott előkészítő tárgyalásán.

A vádlott azt állította, ő csak segített a magatehetetlen állapotba került sértettnek, ezért láthatták a karjában és ezért került a kocsijába. Hozzátette, a nő „bepezsgőzött, és túlszívta magát”, ezért egy közös ismerősük kérésére „problémamegoldó emberekhez” vitte.

VV Fanni

VV Fanni (Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence)

Az ügyészség szerint a vádlott 2017. november 20-án nyereségvágyból olyan súlyosan bántalmazta budapesti lakásán a prostituáltként dolgozó nőt, hogy a sértett meghalt, holttestét a férfi a Dunába dobta.

A Blikk információi szerint az ügyészség levelet kapott a győri börtönből, mely szerint B. László elárulta egy korábbi cellatársának, R. Györgynek, hogy hova rejtette Novozánszki Fanni holttestét. Az ügyészég ezért indítványozta, hogy az elítéltet hallgassa meg a bíróság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top