Sztárok

Időutazás a 80-as évekbe: így még sosem láttad Michelle Obamát

Az egykori First Lady úgy döntött, Valentin-nap alkalmából a barátnőinek mond köszönetet. Ennek apropóján mutatott meg egy különleges képet.

Egy hónapja a volt First Lady születésnapján már amúgy is napvilágot láttak a férjével közös szerelmes képek, így most a barátság fontossága került előtérbe Valentin-nap alkalmából. Michelle Omaba ezért egy 80-as évekbeli képet osztott meg barátnői társaságában, amiben ő is egy mai szemmel nézve megmosolyogtató aerobic-szettben szerepel. 

„Szeretném megosztani veletek, hogy a barátnőim segítenek megőrizni a józan eszem és a földön tartanak, akármilyen mélységben vagy magasságban van is az életem. Nem számít, hogy telefonon érjük el egymást, beszélgetünk egy kávé mellett, vagy egy régi edzésen nevetünk, még a 80-as évekből. Tudom, bármi is történjék, számíthatok rájuk” – jegyezte meg Michelle Obama Instagramján megosztott képe mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top