Sztárok

Majka dühös posztot írt azoknak, akik nem maradnak otthon

„Nehezen hiszem el, hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol az emberek képtelenek felfogni, mi történik a világban!”

Azután, hogy felhívta követőinek figyelmét arra, hogy egy kamu felhasználó visszaélve a nevével álhíreket terjeszt – többek között a koronavírus-járványról is –, Majka legfrissebb posztjában azoknak ment neki, akik a veszélyhelyzet ellenére sem képesek otthon maradni.

„Azzal általában nem lenne baj, hogy némelyik ember hülye, mint a segg… Azzal sem, hogy van egy csomó fiatal, aki lazán gondolkodik, mert még éretlen. […] De azt nehezen hiszem el, hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol az emberek képtelenek felfogni, mi történik a világban, pedig a két szemükkel láthatják az interneten” – fakadt ki bejegyzésében az esküvőre készülő Majka.

„Ezen a képen a Velencei-tó látható tegnapelőtt. Van még rajta egy csomó, jól szituált, normálisan felöltözött ember, akiről azt hinnéd megértik, hogy száguld feléjük egy vonat, és el kell ugrani előle” – írta Majka, aki a bejegyzéshez csatolt egy másik képet is, ami az otthonmaradás fontosságát hangsúlyozza.

„Csatolok egy másik képet is. Lehet ez is felesleges, mert aki ezt a másik képet érti, az nem parádézik a tóparton a családdal. Maradj otthon!” – zárta bejegyzését a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top