Sztárok

Akkor és most: felismered Mérai Katát ezeken a régi fotókon?

A Barátok közt színésznője néhány régi fotót osztott meg velünk, amelyek még a pályája elején készültek róla. Te felismerted elsőre Mérai Katát?

Először 2007 februárjában láthattuk Mérai Katát a Barátok köztben, mint Berényi Claudia hirtelen megkerült lányát, Júliát. Azóta eltelt években a nézők nagyon megkedvelték a színésznőt.

Mérai Kata és Ábrahám Edit a Barátok köztben (Fotó: Barátok közt)

Mérai Kata és Ábrahám Edit a Barátok köztben (Fotó: Barátok közt)

Mérai Kata igyekszik is meghálálni ezt a szeretet, mindig kedvesen fordul azokhoz, akik érdeklődnek iránta, és megérti, hogy sokan kíváncsiak a magánéletére is. A színésznő mostanában például videóüzenetekkel kommunikál, azt mutatja meg, amikor a fiával, Bálinttal együtt tanulnak: 

Kata élvezi a választott szakmáját, színészként keresi a kihívásokat is, és tudja azt is, hol vannak a határai. Mivel rendszeresen áll kamerák, nézők elé, ezért odafigyel magára, a törődés pedig kifizetődik. Nemrégiben bikiniben mutatta meg magát a Story olvasóinak, a SztárJógánkban pedig mesélt arról, hogyan tartja magát formában

„Szerencsés alkatom van, mert ha megemelek három súlyt, az azonnal látszik, inkább szálkásodnom nehezebb. Futni is elkezdtem, de még nem tartok ott, hogy szeressem, még csak jólesik. A fiam motivált, hogy induljunk egy családi váltóversenyen. Ő egy zerge, mindenhová futva megy. Mivel nem akarok lemaradni mögötte, elkezdtem edzeni. Az édesapja is jön velünk, de ő még nem tréningezi magát, biztos úgy gondolja, majd megoldja.”

A 47 éves színésznő harmonikus kisugárzása átjön a színpadon és a képernyőn keresztül is. Mint mondta korábban, nála az életben és a színpadon sincsenek tabuk. Igaz, egy helyzet van, amit kerül: 

„Eddig még kalandvágyból mindent kipróbáltam (…), szerintem nincsenek tabuk (…) Azt gondolom, hogy vannak olyan darabok, amelyekben ez elkerülhetetlen, és amihez abszolút hozzátartozik, de amikor csak azért vetkőznek a színpadon, mert ez hú, de nagyon művészi és polgárpukkasztó, az engem kifejezetten zavar. Amúgy élvezem, hogy a színpadon sok mindent kipróbálhattam már.”

Mérai Kata régi képeket mutatott az nlc-nek, amelyek 28 évvel ezelőtt készültek róla: 

Megnézem
Összes kép (5)

Ha még nézegetnél akkor és most képeket, íme néhány korábbi cikkünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top