Sztárok

Cicciolina Olaszországban élő fiát többször is megbüntették, mert megszegte a szabályokat

Cicciolina szerint a fia nagyon „merész pali”.

Tombol a koronavírus okozta járvány Olaszországban, ez a kint élő magyarokra is hatással van. Az egész országot karantén alá helyezték, amit a Rómában élő Staller Ilona, azaz Cicciolina is nagyon komolyan vesz. Ellenben a fia folyamatos szabályszegő, ezt ő maga mesélte el a ma megjelent Kiskegyedben. 

„Már több mint egy hónapja karanténban vagyok, de itt már nincs is más választásunk, mert az egész ország vesztegzár alatt van. Nagyon szigorúak lettek a járványellenes óvintézkedések. Csak élelmiszerek és gyógyszerek beszerzése miatt lehet kilépni otthonról, azt is rövid időre, blokkal felmutatva a kezünkben. A fiam a mellettem lévő házban lakik és egy merész pali. Csak úgy kiment sétálni az utcára és megbüntették a rendőrök 600 euróra. Kértem, ne tegye többet, mert harmadik alkalommal már 3 hónap börtönbe zárják. Tilos nálunk kisebb összejöveteleket is tartani. Nemrég fiatalok házibulit rendeztek és az idős szomszédasszony rájuk hívta a rendőrséget és mindegyiket megbüntették. Fejenként akár 3000 euró is lehet a bírság” – mesélte a lapnak Cicciolina, aki azt is elárulta, nagyon elkeseredett és már várja a rémálom végét.

Cicciolina (Fotó: RTL Sajtóklub)

Cicciolina (Fotó: RTL Sajtóklub)

„Én még nem kaptam el ezt a vírust, de rosszullétekkel küszködöm. Már mindenhol koronavírust látok. Éjszakánként rémálmaim vannak, gyakran arra ébredek, hogy izzadok, fáj a homlokom, már néha azt érzem, hogy a torkom is fáj, aztán ahogy megnyugszom, elmúlik. Nagyon vigyázok magamra, állandóan kezet mosok, csak maszkba és kesztyűbe megyek a boltba. Ez az egyetlen kikapcsolódásom, hogy kaját vásárolok. Magamat is megmosolyogtam, hogy megszokásból még a maszk alá is felteszem a rúzst.”

Olvass még Cicciolináról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top