Sztárok

Az X-Faktoros Vanek Andor furcsa frizurát csináltatott magának

Vanek Andor bírja az extrém külsőt.

A 2019-es X-Faktor egy igazán ütős széria volt, sok színes egyéniséggel. Az egyik ilyen Vanek Andor volt, aki simán bevállalt extravagánsabb külsőt is, nem szerette az unalmas szetteket. Az énekes azóta is koncertezik, bár a koronavírus miatt most több a szabadideje. Éppen ezért, írt is egy számot, aminek a klipje a napokban jelent meg – a zene mellett Vanek Andor frizurája is elég érdekes.

„A dalom címe »Lépj tovább«, a kapcsolatok elmúlásáról, személyek elengedéséről szól. Arról az érzésről, mikor még nem akarjuk bevallani magunknak, hogy az valaki már nincs, de fájón belenyugszunk. Nekem ez személy szerint elég nehezen megy… Nagyon-nagyon ragaszkodó vagyok a barátaimmal kapcsolatban, szeretem a megszokott kis komfortzónámat, és nagyon nehéz nekem, ha veszekedés, nézeteltérés vagy akár egy szakítás ezt veszélyezteti. A klipben jól kivehető, hogy többféleképpen reagálom le ezeket a bizonyos csalódásokat. Egyszer szomorúan, aztán gúnyosabban, lázadóbban, hogy engem már nem érdekel, megint máskor pedig a beletörődős változat van jelen az arcomon” – mesélte a Joynak a tavalyi X-Faktor 2. helyezettje, akiről egy friss képet is mutatunk.

View this post on Instagram

“holnaptol nem latsz mar”..🥳🤫#soon #brandnew #lepjtovabb

A post shared by Vanek Andor (@everythingdependsonmymood) on

Látszik, hogy nagy frizuraváltáson ment keresztül, nem is nagyon tudjuk mihez hasonlítani. A hosszabb haj már a műsorban is a védjegye volt, most azonban egy egészen furcsa fazont mutat.

Így nézett ki az X-Faktor színpadán:

Vanek Andor X-Faktor 2019

Vanek Andort a 2019-es X-Faktorban ismertük meg (Fotó: RTL Klub)

Olvass még a 2019-es X-Faktor legjobbjairól az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top