Sztárok

X-faktor: közvetlenül a műsor előtt váltak szét a 16 éves énekes szülei

Vanek Andor legnagyobb vágya az, hogy továbbjusson a mentorházból, és az élő showban is megmutassa magát.
vanek andor x-faktor vallomás

„A szüleim nem élnek együtt; néhány héttel ezelőtt szétmentek, mert nem működött a kapcsolatuk – idézi a Blikk az Xfaktor 16 éves tehetségét, Vanek Andort. A dömösi énekes a lapnak elárulta, szülei szétköltözése egyáltalán nem lepte meg. – Nem ért váratlanul. Amikor gyerek voltam, még megviselt, ha vitatkoztak, de felnőttem, és már helyén tudtam kezelni a helyzetet.”

Andor beszélt arról is, noha édesanyjával él, rendszeresen tölt időt az édesapjával is, akit elmondása szerint nagyon szeret. „Köztünk semmi nem változott. Sokszor találkozunk, mert egy faluban lakunk, közel egymáshoz, szóval bármikor össze tudunk futni, amikor csak szeretnénk.”

Az X-faktor 16 éves tehetségének életében nem ez az egyetlen komoly változás: mint kiderült, otthagyta esztergomi gimnáziumát, hogy a tanulmányait egy budapesti intézményben folytassa. „Kollégista leszek” – mondja, majd hozzáteszi, izgul is kicsit emiatt, eddig ugyanis mindig megvolt a saját élettere, és nem tudja, hogyan tud majd alkalmazkodni a többiekhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top