Sztárok

Kajdi Csaba kifakadt, beszólt a kontár influencereknek

A modellszakma ismert képviselője ezúttal sem tett lakatot a szájára.

Kajdi Csaba „Cyla” nem véletlenül döntött úgy, hogy a hazai celebvilággal kapcsolatban megfogalmazza önálló kritikáját. „Zavart, hogy műveletlen, számomra tartalom nélküli emberek lettek az internet sztárjai, akiket sok ezren követnek. Egyszerűen érthetetlen számomra az, hogy piedesztálra emelünk olyan embereket, akik igazából teljesítmény nélküliek, és a legtöbb, amit tudhatunk róluk, hogy éppen melyik hírességgel járnak, vagy valamelyikük éppen melyik világsztárt csókolgatja nyilvános helyen” – fakadt ki a legfrissebb BEST magazinnak adott interjúban.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba szerint egy véleményvezérnek képeznie kellene magát – Fotó: Tv2 / Sajtószoba

A Visage Models ügynökség ismert vezetője úgy véli, valószínűleg azért is fogadják el olyan sokan, amit mond, mert már letett valamit az asztalra: „20 éves karrier van mögöttem a modellszakmában, van diplomám, és több nyelven beszélek”.

A Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő Kajdi szerint a hírnév kötelez: aki ismertté válik, annak kötelessége lenne képeznie magát. „Azokat tudom értékelni, akik mögött van teljesítmény. Hajós András például egy intelligens karakter. Szerintem Csákányi Eszterre, Udvaros Dorottyára, Hernádi Juditra vagy Pintér Bélára lenne érdemes hallgatni. Azokat nem tudom tisztelni, akik már régen reflektorfényben élnek, de annyira sem tartják magukat, hogy egy érettségit szerezzenek, vagy megtanuljanak egy idegen nyelvet. Pedig lett volna rá pénzük és idejük bőven. Aki megmondóember akar lenni, az képezze magát!” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best kajdi csaba baratok kozt kiss ramona polgar tunde rost andrea

Olvass még Kajdi Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top