Sztárok

Lengyel Tamás: “Az életben tök más vagyok, mint a nagydumás karakterek”

Ismét valami újat szeretne kipróbálni Lengyel Tamás, aki most ennek kapcsán mesélt arról is, hogy mennyire másnak képzelik őt az emberek a szerepei miatt.

Lengyel Tamás már egy ideje azon fáradozik, hogy az általa létrehozott platform segítségével minél több színész és amatőr is eljusson a válogatókra, így színesedne a szakma is és mindenki több lehetőséghez jutna. A Szabadszínész sikeresen indított két éve, a színész ma az RTL Klub Regglijében pedig arról mesélt, hogy már öt napja beindult egy új kezdeményezés is, ezzel akar segíteni a bajba jutott művészeknek. 

Lengyel Tamás az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt

Lengyel Tamás az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt

“Nehéz ügy” – ismerte be Lakatos Márk kérdésére, hogy mennyire lehet majd ebből profitálni, de ahogy a színész mondja, szereti az újdonságokat. Ennek kapcsán említette meg a Segítség! Itthon vagyok! sorozatot is, amely izgalmas kihívások elé állította, hiszen egyszerre kellékes, sminkes és operatőr is volt a felvételeken. 

“Úgy látszik, nekem mindig ezek a nagydumás férfiaknak jutnak, miközben én az életben tök más alkat vagyok, de igen, bírom ezt a karakter, izgalmas nagyon.”

Lengyel Tamás két hónapja nősült meg és arról is mesél a videóban, hogyan telt az elmúlt néhány hónap, amióta otthon tölti az ideje túlnyomó részét. 

A Segítség! Itthon vagyok! kulisszatitkaiból néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top