nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán szerelméről vallott

Bereczki Zoltán a szerelméről: „Ezek a hetek megmutatták a kapcsolatunk valódiságát”

A színész óbudai otthonában töltötte az elmúlt heteket. A koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozás jót tett Bereczki Zoltán és Bata Éva kapcsolatának.

Berezczki Zoltán több mint egy éve alkot egy párt Bata Évával. A színész korábban azt mondta, ezt a szerelmet jobban szeretné csinálni, és úgy tűnik a járvány erre egy újabb lehetőséget adott neki. A bezártságnak köszönhetően még jobban elmélyült a párkapcsolata.

„Ezek a hetek megmutatták a kapcsolatunk valódiságát, hogy mennyire igazak az érzelmeink. Ezt nagyon jó volt átélni. Kiderült, mennyire mély ez a szerelem” – mondta a Best magazinnak Bereczki Zoltán. A színész szerint neki és Évának is jót tett egy kis szünet, amit a kijárási korlátozás adott.

„Az elmúlt időszakban szerencsére sikerült felépíteni egy rendszert: mikor vagyunk kettesben, mikor vagyok a lányommal, és mikor vagyunk hármasban. Megtanultunk közös és csendes elvonulós programokat csinálni. Külön időt szánok arra is, hogy felhívjam az édesanyámat, a barátaimat” – mesélte a színész, aki a bezártság miatt saját magát is sokkal tisztábban látja. Bereczkinek az otthoni rendrakásra is volt ideje a kijárási tilalom idején, de már tervezget az év hátralévő időszakára.

Hogy mik a tervei a jövőben Bereczki Zoltánnak, arról bővebben a Best magazinban olvashatsz:

Bereczki Zoltán a Best magazinban mesélt kapcsolatáról

Bereczki Zoltán a Best magazinban mesélt kapcsolatáról

Olvass még többet Bereczki Zoltánról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top