nlc.hu
Sztárok

Noah Centineo titkai

7 dolog, amit nem tudtál A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárjáról, Noah Centineoról

Tudod, melyik színésznő iránt táplált plátói szerelmet? És azt, hogy melyik a kedvenc romkomja? Sok mindent elárulunk az újdonsült sztárról.
7 dolog amit nem tudtál A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárjáról, Noah Centineoról, A fiúknak, akiket valaha szerettem

A romkomoknak pár éve új csillaga van, a Netflixen sorjáznak a Noah Centineo főszereplésével készült, nemcsak tiniknek szóló szerelmi történetek. Noah legnagyobb sikere a A fiúknak, akiket valaha szerettem (To All The Boys I’ve Loved Before) és annak második része, amiben a sármos Peter Kavinsky-t alakítja, de szerepelt a Sierra Burgess Is a Loserben és a The Perfect Date-ben is. Itt van néhány infó, amit szinte biztos, hogy eddig nem tudtál róla:

1. Nyolc évesen kezdett el színészkedni, véletlenül

A Floridában élő Centineo testvére modellkedni szeretett volna, szülei pedig kérték, hogy kísérje el egy válogatásra. A fiatal srácot a sport és a zene érdekelte, de amikor a válogatáson megkérdezték, érdekelné -e a színészi pálya, mert szerintük van esélye, úgy döntött, kipróbálja. Elkezdett castingokra járni és rögtön egy Disney Channel-szerepet is kapott az Austin és Ally-re.

2. Szeret meditálni, hegyet mászni, kirándulni, olvasni és gitározni

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wandering wonderfully while I wonder where I’m going

Noah (@ncentineo) által megosztott bejegyzés,

Noah saját elmondása szerint bár aktív a közösségi oldalakon, szeret olyasmiket csinálni, amivel eltávolodik a képernyőktől.

3. Szerepelt Camila Cabello Havana című videóklipjében

Bár csak a klip végén, mint az énekesnő szerelme. A klipben Noah a moziból kijövő Cabello előtt esik el egy bringával, majd nem sokkal később táncra perdültek.

4. A Hirtelen 30 a kedvenc romkomja

Külön kiemelte, hogy Mark Ruffalo szerinte a hasonmása. A színész erre azt válaszolta egy talk showban, hogy „Oh, bárcsak olyan jóképű lennék”.

5. Az első influencerek egyikével, Alexis Rennel járt sokáig

Alexis Ren úttörő volt az influencerek között. Körülbelül 7-8 évvel ezelőtt azzal várt híressé és befolyásossá, hogy modellként gyönyörű helyeken készült szép képeket és videókat posztolt magáról és szintén modell exbarátjáról Instagramra. Alexis és Noah 2019-ben kezdtek el járni, de már idén áprilisra véget ért a szerelem.

6. A legjobb első randiján könyveket cserélt egy lánnyal és három órán át olvastak.

7. Cameron Diaz volt az első plátói sztár-szerelme

És nem mellesleg az Amíg a Jackpot el nem választ az egyik kedven filmje.

(via)

(Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images for Netflix)

Még több romantikára vágysz? Ajánlunk pár filmet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top