nlc.hu
Sztárok

Peller Mariann nagyon lefogyott

Peller Mariann olyat mutatott, amit eddig talán még sosem láttunk tőle

Peller Mariann mindig tud meglepetést okozni.
Peller Mariann sokat fogyott

Peller Mariann nem volt megelégedve testével, ezért életmódot váltott. A sok otthoni edzésnek és kitartó munkájának köszönhetően 10 kilótól szabadult meg, a futás mellett pedig a jógát is megszerette. Olyannyira, hogy gyakorlatilag profi szinten űzi.

“A jóga fiatalít, rugalmassággal, energiával tölti fel a testet, oldja a lelki blokkjainkat. Megtanítottam a 7éves fiamnak pár jóga pózt, mert kérte. Előfordult, hogy nem voltam odahaza, amikor megfájdult a pocakja, hát fogta magát, és csinált pár szakszerű gerinccsavarást. Jobban is lett” – írta a fotóhoz Peller Mariann, aki rettentő vékony lett.

“Miután 2019. márciusában megkezdtem a következetes testedzést, júliusig már szépen alakulgattam, de egy ponton elakadtam. Egyik este rátaláltam Kiss Virág fitness világbajnok, sugárzó csodanő oldalára, ritka inspiráló volt. Akkor határoztam el, hogy a 36. születésnapomra megajándékozom magam egy Kiss Virág által összeállított, személyre szabott étrenddel. Augusztus elsejével, két nappal a szülinapom után megkezdtem a szénhidrát-számolásos, pontosan kimérős, napi ötszöri étkezéses, mindent előre, magamnak megfőzős étrendet. Kellett jó pár hét, mire hozzászoktam. Reggelire többnyire zabkását, bogyós gyümölccsel, tízóraira kókusztejes smoothie-kat, ebédre mindig kevéske halat, kb. két-három evőkanál rizst és szintén kis adag cukkinit/brokkolit/salátát/sütőtököt ettem. Uzsonna leggyakrabban Virág-féle, isteni tojáskrém volt, 2-3 zabszelettel. Vacsora vagy brokkoli krémleves vagy saláta, tojásfehérjével. Voltak komoly elakadások, de Virág mindig mellettem volt, terelgetett, biztatott, motivált” – írta le fogyásának történetét Peller Mariann. 

Olvass még Peller Mariannról az nlc.-n:

(Nyitó kép: Peller Mariann/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top