nlc.hu
Sztárok

Puskát Peti és Dallos Bogi a karanténban

Puskás Peti elárulta, hol élne egy másik életben

Az énekes a múltbéli hibák ellenére nagyon elégedett az életével, de el tudná képzelni, hogy az Egyesült Államokban éljen.

Nem túl sűrűek Puskás Peti mindennapjai, mivel a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozásoknak köszönhetően még mindig nem tarthatnak nagyobb koncerteket a zenekarával. Az énekes Garami Gábor Potyautas című videósorozatában mesélt múltja nehéz időszakáról, a munkáiról és arról, hogyan élték meg a karantént Dallos Bogival.

Az énekes és szerelme az elmúlt három-négy hónapot Győrben töltötte, ahol az énekesnő szülei laknak. A városba Puskás Peti szülei is átköltöztek és mindannyian azon voltak, hogy csak egymással tartsák a kapcsolatot. Az énekes úgy értékelte egy hasznos időszakon vannak túl.

Puskás Peti

Puskás Peti (Fotó: Facebook)

A karantén azért nem telt teljesen munka nélkül. Hetek óta próbálnak a The Biebers zenekarral. Ha feloldják a korlátozásokat, akkor augusztus közepétől koncentről koncentre járnak majd, és tervben van az új klippek bemutatása is.

Puskás Peti mindemellett azt is elárulta, hogy egy másik életben hol élne és mit csinálna. Az énekes Garami Gábornak azt mondta, hogy nagyon elégedett a mostani életével, a rengeteg hiba ellenére is. Ha mindenképp választania kell, Seattle-ben nagyon szívesen élne, mert van hegy, tengerpart és zenei kötődés is.

Olvass még többet Puskás Petiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top