nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi elsírta magát

Szabó Zsófi élő adásban sírta el magát, annyira feldühíti a Kaleta-ügy

Szabó Zsófi nem tudta visszafogni az indulatait.

Kaleta Gábor elismerte a bűnösségét, a börtönt pedig a közel húszezer gyerekpornó-kép birtoklása ellenére meg fogja úszni.  Az ügyészség is elfogadta a kirótt ítéletet, azaz a volt perui nagykövetnek a több ezer pedofil fotóért mindössze egy év felfüggesztett börtönbüntetéssel és 540 ezer forint pénzbírsággal kell fizetnie. A védője fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen, így másodfokon folytatódik az ügy.

Maga az ügy, a büntetés mértéke, és a fellebbezés óriási felháborodást keltett, több ezer megosztást generált a közösségi oldalakon. Az emberek nagy része nem érti, hogy úszhat meg bárki egy ilyen bűncselekményt, főleg úgy, hogy megannyi bizonyíték szól ellene. A Fókusz készített egy riportot ezzel kapcsolatban, és Kaleta ügyvédjét is megkérdezték, aki elárulta, miért vállalta el az ügyet. Az interjút többek között a Reggeliben is lejátszották, a videó után pedig a két műsorvezető, Szabó Zsófi és Papp Gergő is elmondták a véleményüket.

Előbbi korábban már a közösségi oldalán is kifakadt, és most is indulatokkal beszélt. ,,Egyszerűen nem lehet nem megszólalni. És ez most nem a politikáról szól, hanem arról, amit tesznek ezek az emberek. Nincs ilyen, hogy megbánás. Nincs ilyen, hogy megbánta a tetteit, meg lefogyott. Hát hogy? Egy hete alig tudok aludni. Nem azért sírok, mert érintett lennék, egyszerűen az, hogy ilyen van a világban és nem tesznek semmit… Ha van egy ilyen dolog, akkor azt miért eltussolják az emberek” – mesélte sírva Szabó Zsófi, aki nem tudja túltenni magát a történteken, és nem tudja nem elképzelni, hogy mi lenne, ha ez a saját gyerekével történne.

szabó zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: REggeli)

A Kaleta-ügy felháborította az országot: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top