nlc.hu
Sztárok

Meghan Merkle elnök lehet

Meghan Markle indulna az amerikai elnökválasztáson

Legalábbis ezt állítja egy amerikai médiaszemélyiség. Meghan Markle egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Egy amerikai médiaszemélyiség, Beverley Turner szerint Meghan Markle komolyan fontolgatja, hogy elindul az amerikai elnökválasztáson. 

“Elindul az elnöki posztért, ez nem is kétséges” – fogalmazott Turner a Channel 5 műsorában. A tévés szerint az, hogy Meghan és Harry herceg kivonult a brit királyi családból és az Egyesült Államokba költözött, már ennek a tervnek a része volt.

Turner azt ugyan nem tudta megtippelni, hogy Meghan Markle mikor akar harcba szállni az elnöki posztért, ám úgy véli, ha nem is egyhamar, de meg fog történni.

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

“Lehetnek rosszabb elnökök is. A magam részéről szívesen látnék egy kevert rasszú nőt a Fehér Házban” – jegyezte meg Turner.

Meghan Markle-lel kapcsolatban egyébként egy másik pletyka is szárnyra kapott a napokban, nevezetesen, hogy ismét várandós. Ezt egyrészt arra alapozzák, hogy megváltoztatta a frizuráját, másrészt egy ideje a hasát is takargatja.

via

Olvass még Meghan Markle-ről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top