nlc.hu
Sztárok

Priscilla Presley az unokája haláláról

Priscilla Presley először szólalt meg unokája halála óta

"A legsötétebb napokat éljük"- fogalmazott a letört nagymama, Priscilla Presley.

Június 13-án hunyt el Lisa Marie Presley egyetlen fia, Elvis Presley 27 éves unokája. Benjamin önkezével vetett véget az életének. Azóta már megszólalt a gyászoló anya egyik közeli barátnője, Sarah, yorki hercegnő, ahogyan Benji legjobb barátja is nyilatkozott. Szerinte a fiú depressziós volt és állandó szorongás volt az élete. Tíz nappal a unokája elvesztése után, most Priscilla Presley is megtörte a csendet. 

Elvis egykori felesége egy nagyon fájdalmas közleményt adott ki. A 75 éves híresség úgy fogalmazott, hogy életük legsötétebb óráit élik át. “Ezek a legsötétebb órák, és napok a családunk életében. A sokk, hogy elveszítettük a csodálatos Bent, egyszerűen pusztító” – kezdődik Priscilla írása. “Minden reggel felkelek és imádkozom, hogy könnyebb legyen, hogy jobb legyen. Aztán a lányomra gondolok, és arra a fájdalomra, amin most keresztülmegy, mint édesanya. Gondolok Ben édesapjára is, aki teljesen elveszett ember lett. Benji volt az egyetlen fia…” Végül az unokáiról írt a megtört nagymama. “Riley annyira közel állt Benhez. Annyira szerette a testvérét, és az ikrek Harper és Finley is rajongással imádták Benjit. Nyugodj békében drága Ben, rettentően szeretünk”– zárta sorait Priscilla.

A Presley család

Riley, Lisa Marie Presley, Priscilla Presley és Benjamin (Fotó: Profimedia)

Lisa Marie Presley menedzserre továbbra is csak annyit mondott, hogy a gyászoló édesanya sokkos állapotban van, mélyen megtört.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély-számot

Figyelj a lelkedre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top